Kezdem kellemetlenül érezni magam. Ez nem furcsa kissé?
12 éves vagyok és lány.
A mi környékünkön (vidéken élek) szinte már minden fiúnak és lánynak volt már pasija meg csaja, Csak a mi iskolánkban vagyunk olyan elmaradottak, hogy még nem csókolóztunk meg ilyesmi. Járok táncra így hallom, hogy azok a lányok akik másik iskolába járnak már sokadik pasijukkal "járnak". Csak erről tudnak beszélni. Ezt tudják a szüleik és nem féltik őket?
Tudom h kicsit máshogy gondolkodom mint ahogy kéne és magát a kérdést sem nagyon lehet leszűrni, bocsánat.
Mi osztályunkban is! Van egy barátnőm aki már a 3. pasijával "jár". Oszt néha egymásra köszönnek! Tehát az ilyesmi sztem azért nem járás! Meg se merik fogni egy,ás kezét... nekem nem volt barátom! és én úgy kb. 15 éves koromig akarok vele várni! :)
12/L
Ne izgulj, mondani bármit lehet. A nagyzolók fele csak szerette volna ha, járhat valakivel.
És sajnos még egy jó rész csak azért, hogy le ne maradjon, csókolózott, "járt" ne adj' Isten lefeküdt olyan fiúkkal, akiket se testük se lelkük nem kívánt, csak elhitték szegények, hogy ez így normális. A lányok is szívesen hülyítik egymást, és a fiúk is könnyen előveszik, a "de hiszen mindenki csinálja!" "Ha te nem akarod, akkor majd jön más" ütőkártyákat. A kislányok meg ahelyett, hogy "ha neked más is jó, csináld inkább mással" gyorsan a fiatalember karjaiba vetik magukat.
Szerintem ez nem valami nagy dicsőség. Leginkább önértékelési zavarra, gyökértelenségre, esetenként butaságra utal.
Tartsd magad továbbra is annyira, hogy majd akkor és azzal csókolózz, akivel TE akarsz, nem pedig olyannal aki rajtad szeretne élvezkedni. Semmit nem szabad megtenni (főleg nem a testi szerelem területén) csak azért, mert "mindenki csinálja", de még azért sem, mert a másik fél "már annyira szeretné". Aki tényleg szerelemmel szereti a másikat, az meg tudja várni, amíg ő is igazán vágyni kezd a csókolózásra, ölelkezésre és így tovább. Aki meg nem tud várni, azt nem megsajnálni kell (vagy legalábbis nem a másik szerelmes félnek), hanem kiadni az útját.
Sok sikert!
És ne hidd, hogy egyedül vagy. Ha a közhangulat olyan, mint ahogy leírod, a magadfajták szeretnek csendesen meghúzódni. Keressétek és erősítsétek egymást!
12 évesen szűz vagy???:O még jó, mert ha nem lennél büntetőjogi eljárás indulna a felé aki elvette.
száááááááánalom attya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!