Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 éves lány vagyok. Anyával...

18 éves lány vagyok. Anyával élek kiskorom óta de most elszeretnék költözni apuhoz szerintetek?

Figyelt kérdés
anyu nem akar engedni apuhoz.. Aztmondta választanom kell vagy nála maradok és apuval nemtalálkozok vagy apuhoz megyek és őt nem kátom. Nemlehet vele beszéllni normáslisan. Aztmondta hogy az elmult években elég volt belőllem és megelégelte hogy apuhoz járok. Féltékeny vagy nemtudom. Ezenkívül semmit se lehet vele megbeszéllni. Arra gondoltam elmegyek pár hónapra aphoz lakni hátha megjön az esze és nem igy fogja felfogni a dolgokat mert már elviselhetetlen ahogy velem viselkedik
2012. máj. 2. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez már érzelmi zsarolás.
2012. máj. 3. 06:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van kérdező!Ha velem ez lenne mindenképp apukádhoz mennék és nem érdekelne mit mond.Ha megelégelt téged miért nem enged?
2012. máj. 3. 07:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én elköltöztem apukámhoz 18 évesen előtte anyukámmal és a "csodálatos" férjével éltem,a pasi mindig össze akart minket ugrasztani,gyerekkoromban molesztált,később folyamatosan ordítozott velem,anyát uszította ellenem,az apámat szidta,sőt arra is rá vette anyát hogy nyáron 10 re haza kelljen mennem,persze egy idő után besokalltam és csak azért sem,azt mondta az utolsó évben ott fogok 24 órában a könyvek fölött ülni és tanulni,így hát leültettem anyukám és bejelentettem hogy elköltözöm,kiakadt utána hónapokig nem beszéltünk,nekem sokkal jobb volt,kijöttem a depressziómból,sokkal jobb lett az életem,azóta nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal,sokkal jobb,mint amikor együtt laktunk
2012. máj. 3. 08:11
 4/8 A kérdező kommentje:
ma nemmentem iskolába se mert tegnap annyira összevesztem anyuval hogy egész éjjel sírtam. Próbáltam neki elmagyarázni hogy nekem ez mennyire fáj hogy ilyen és hogy se őt se aput nemakarom elveszíteni de aztmondta hogy őt ez nemérdekli. Ott az ajtó mehetek de őt többet nemlátom
2012. máj. 3. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, hidd el, hogy meg fogja bánni.1 hónapot nem fog bírni nélküled.Te meg 18 vagy, készülj az érettségire nagylány!:)
2012. máj. 3. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a világ legrohadtabb dolga, amit anyád csinál. Jogod van apukádhoz, félig belőle vagy! Nem tudom, hogy anyudnak milyen volt apukáddal a kapcsolata,d eha jó, akkor meg lehetne neki mondani, hogy ő mit szólt volna, ha eltiltották volna tőle. Ezzel csak azt éri el, hogy tényleg eltávolodtok tőle. Az, hogy ő utálja, magánügy, neked az édesapád marad, bármit is tett.

A zsarolásnál egy alapszabály van: soha nem engedünk neki!!!

Én a te helyedben egyikhez sem költöznék, hanem továbbtanulnék és elmennék koliba, vagy albérletbe a többiekkel.

2012. máj. 4. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:

osztályfőnökkel, háziorvossal vagy valakivel beszélhetnél, aki beszélne anyuddal és elmagyarázná neki, hogy mekkora ostobaság, amit csinál.

nem te tehetsz arról, hogy ők ketten nincsenek jóban, nem rajtad kéne elverni a port. na az ilyet kéne börtönnel büntetni, ha tényleg úgy van, ahogy leírtad.

jobbakat!

ja, és igen, költözz nyugodtan, ha szeretnél, 18 évesen eldöntheted magad, mit csinálsz :)

2012. máj. 5. 00:37
 8/8 anonim válasza:

én 13 éves koromban koltoztem apámhoz azota sokkal jobb éltetem van anyám túlféltett soha sehova nem akart elengedni... ennek az volta az ára hogy általában ossze vagyok veszve anyámmal de szerintem megérte.

te már 18 vagy még a a gyámhatosághoz se fordulhat

sok sikert :)

2012. máj. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!