Ma véletlen rányitottam 18 éves lányomra mikor alul borotválta. Hozzam fel a témát vagy neszóljak semmit?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 22:11
31/35 kissemmiség válasza:
Sziasztok,
Én is olyan laza kapcsolatba vagyok édesanyámmal hogy nálunk egy ilyen apróság egyáltalán nem ciki téma. Pucérkodok elötte amikor készülödök randira, és ő is ugyan ezt teszi.Szerintem elég nagy baj hogyha ilyen alapvető dolgokat nem beszéltek meg. A lányok nagyon sokat vivodnak lelkileg és valakinek kikell beszélniük magukat és ha nem téged használ erre a lányod akkor ti nagyon nagyon messze vagytok lelkileg egymástól. Valószinűleg ezt te rontottad el azzal h azt éreztetted vele hogy a családotokba vannak TABU témák holott pont a családba nem kellene hogy legyen.
32/35 anonim válasza:
Minek erről beszélni? A 15-25 közötti korosztály 90%-a borotválkozik ott lent.. Teljesen normális.
33/35 anonim válasza:
Higiénia... Kisebb az esélye hogy fertőzést kap el! Szerintem hadjad, mégis elmúlt 18...
34/35 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, én is szőrtelenítek arrafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!