Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma véletlen rányitottam 18...

Ma véletlen rányitottam 18 éves lányomra mikor alul borotválta. Hozzam fel a témát vagy neszóljak semmit?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 22:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
43%

Ezen szerintem nem kell mit megbeszélni. Tök természetes. Talán zavarba akarod hozni a lányod? Még ennél is jobban?

Mellesleg nálatok nem szokás kopogni? Barlangban éltek, hogy csak úgy ki-be járkáltok?

2012. ápr. 23. 23:07
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
Ne szólj egy szót se, ha Ő nem említi!
2012. ápr. 24. 06:23
 13/35 anonim ***** válasza:
91%
mondjuk annyit lehet mondani, hogy megsimítod a hátát és azt mondod neki mosolyogva, hogy "remélem tudod, hogy én is nő vagyok, ne érezd magad cikinek. legközelebb zárd be az ajtót, nehogy apád nyisson rád :) Na, kérsz egy sütit, most lett kész."
2012. ápr. 24. 07:15
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges megemlíteni,mert azzal csak mégjobban zavarba hoznád,gondolom így is elég kínos neki.Azt meg,hogy bezárja az ajtót ezek után szerintem magától meg fogja tenni,nem kell erre külön felhívni a figyelmét!
2012. ápr. 24. 08:25
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Fordított esetben te szeretnél beszélgetni róla? Na, látod! Személyes magánügy. Ideje anyucinak megtanulni kopogni. Enyni.
2012. ápr. 24. 11:31
 16/35 anonim ***** válasza:
89%
Miért, azt hitted, hogy nem borotválja?
2012. ápr. 24. 16:30
 17/35 Imperial válasza:
24%
Dicsérd meg és adj neki egy 5ezrest! ;)
2012. ápr. 24. 18:32
 18/35 Imperial válasza:
39%
Meg a francért nyitsz rá! Nem tudsz kopogni!
2012. ápr. 24. 18:33
 19/35 anonim ***** válasza:
65%
Normális dolog, egy igényes nö nem hagy dzsungelt a bugyijában, nincs is miröl beszélni.
2012. ápr. 24. 21:58
 20/35 anonim ***** válasza:
68%

Ez az ötezres beszólás kicsit gáz volt, szégyelheted magad, látszik, hogy mit gondolsz a nőkről és a személyes higiéniáról!

Ha anyám rámnyitna én 1. leüvölteném a haját, hogy most miért kell benyitni, amikor nyilván azért van csukva az ajtó, mert van bent valaki, 2. elsüllyednék szégyenemben és legközelebb tuti bezárnám az ajtót, 3. ha olyan lenne a viszonyom anyámmal, amilyennek kéne lennie, akkor röhögnék egyet a dolgon és kacagva mesélném a barátnőimnek. De mindhárom esetben iszonyú kellemetlen lenne, ha ezek után még odajönne, hogy kérsz egy sütit? :) Vagy, hogy kell-e pénz borotvára (mennyibe is kerülhet egy csomag eldobhatós??? Nehogy már 18 évesen ne telljen rá). Szóval szerintem a lányzó reakciójától függ az egész további dolog, bízd rá, majd ő eldönti, hogyan kezeli a témát!

2012. ápr. 25. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!