Ma véletlen rányitottam 18 éves lányomra mikor alul borotválta. Hozzam fel a témát vagy neszóljak semmit?
Ezen szerintem nem kell mit megbeszélni. Tök természetes. Talán zavarba akarod hozni a lányod? Még ennél is jobban?
Mellesleg nálatok nem szokás kopogni? Barlangban éltek, hogy csak úgy ki-be járkáltok?
Ez az ötezres beszólás kicsit gáz volt, szégyelheted magad, látszik, hogy mit gondolsz a nőkről és a személyes higiéniáról!
Ha anyám rámnyitna én 1. leüvölteném a haját, hogy most miért kell benyitni, amikor nyilván azért van csukva az ajtó, mert van bent valaki, 2. elsüllyednék szégyenemben és legközelebb tuti bezárnám az ajtót, 3. ha olyan lenne a viszonyom anyámmal, amilyennek kéne lennie, akkor röhögnék egyet a dolgon és kacagva mesélném a barátnőimnek. De mindhárom esetben iszonyú kellemetlen lenne, ha ezek után még odajönne, hogy kérsz egy sütit? :) Vagy, hogy kell-e pénz borotvára (mennyibe is kerülhet egy csomag eldobhatós??? Nehogy már 18 évesen ne telljen rá). Szóval szerintem a lányzó reakciójától függ az egész további dolog, bízd rá, majd ő eldönti, hogyan kezeli a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!