Rányitottam a 13 éves fiamra, hogyan reagáljam le ezt a helyzetet?
Ilyen buta kérdést..
És minek faggatod? Maszturbál! És még jó, hogy nem köti az orrod alá!
Mégis mit kéne neki mondani reggel? "jó reggelt kisfiam, itt a reggelid"
És nem lehet túlzásba vinni.. -.-'
Szerintem ne hánytorgasd fel, mintha meg sem történt volna. Csak kellemetlen helyzetbe hoznád. Amúgy. nem, nem lehet túlzásba vinni.
17/F
Minek nyitsz rá egy 13 éves fiúra???
Nyilván maszturbál, mint mindenki! Örülj, ha nem okoztál neki maradandó traumát!
a maszturbálástól nem lesz semmi baja (javitsatok ki ha tévedek)
és ne sokkoljon, hogy feláll neki a félszemű kobra, ez a normális. Akkor lenne gond, he nem lenne reggeli merevedése.
De szerintem kicsit kamu szaga van. "sátrat állít reggelente a nadrágja" napközben is áll a cerka szerintem ilyent egy anyuka a fiáról nem mond. De nem akarok kötekedni.
Kérlek szépen az, hogy reggel a férfiaknak erekciója van az természetes, akkor kezdhetnél aggódni, ha nem így lenne.
Meg nem értem miért reagálod túl a dolgot, fiatal dúlnak benne a hormonok. Találkoztam ennyi idősen olyan gyerekkel aki drogozik meg piál masszívan és ez egy átlag. Szóval örüljél inkább.
Ne hozd fel neki többet, és inkább kopogj legközelebb. Az én szüleim se teszik, mindig rájuk szólok, de nem jegyzik meg. Neked jó lenne :)
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!