13 éves lányom rágja a körmét (már egy jó ideje). Hogyan tudnám leszoktatni erről? Érintett szülők, kamaszok válaszát várom!
Én is rágtam,de mikor megismerkedtem az elsö pasimmal,dugdostam,és megfogadtam h nem rágom.Sikerült leszoknom.
Egy felnött ismerősöm is rágta,ő zseléréteget tetet rá,igy nem tudja rágni,és még szép is(nem hosszu,csak mint ha a sajátja lenne)
valamitől szorong a lányod,azért rágja.
én mielőtt anorexiás lettem akkor kezdtem rágni a körmöm.
18L
Én 13 vagyok és nem rágom, tépem :D
Amúgy ha nagyon úgy vagyok h érzem h most nagyon megcsúnyítanám szegényt akkor befestem korallpirosra, és amikor a szám elé emelem, belevillan a szemembe és eszembe jut h hohó ne rágd a körmöd :D
Am meg mondd meg neki h így megvastagszik a körme meg nem valami szép látvány. Na megyek is befestem a körmöm erről jut eszembe. xD
Az öcsémnek bekentük valami keserű krémmel, és ha láttuk, hogy rágja mindig rászóltunk. Akkor hatásos volt, nem bírta lenyalogatni az ujjáról azt a "fincsi" keserű masszát :)
kiderült amúgy, hogy azért rágta mert utál körmöt vágni.
Most 15 éves és addig rágja le ameddig más ember levágná és utána lereszeli, hogy szép legyen.
nemtudom, próbáltak engem leszoktatni keserű körömkencével, csapkodással,gépeltiltással minden vacakkal, egyszer se szoktam le aztán egyszer vaílahogy egyik napról a másikra abbahagytam...ez volt kb 3-4 hónapja...
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!