Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma véletlen rányitottam 18...

Ma véletlen rányitottam 18 éves lányomra mikor alul borotválta. Hozzam fel a témát vagy neszóljak semmit?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 22:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mondd neki,hogy legközelebb zárja magára az ajtót,mert ha annyira szégyenlős,magától is tudni fogja azt,hogy legközelebb még csak véletlenül se hagyja nyitva az ajtót! Én nem hoznám szóba semmilyen formában,csak akkor,ha ő kezdeményezi.
2012. ápr. 26. 13:16
 22/35 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előttem válaszolónak! Felejtsétek el az egészet, mintha semmi nem történt volna!!!!
2012. ápr. 26. 13:18
 23/35 MikeŸ válasza:
Már miért kéne magára zárni az ajtót? ez egy balf@szság...ha a fürdőbe van valaki, eleve nem nyitok rá...ha meg ez a szokás akkor jó nagy tirpákok vagytok......
2012. ápr. 27. 08:43
 24/35 anonim válasza:
75%

omg xDDD

Az én anyámmal nagyon jóban vagyok, meg annyira nincs is olyan téma ami kínos lenne. Szóval, ha a ti viszonyotok is olyan, hogy mindent meg tudtok beszélni, akkor nem tudom miért csinálsz ebből olyan nagy ügyet. Szoktatok egymás előtt fingani? Vagy ment már be valamelyikőtök a másik után wc-re, miközben az előző kúpolt? :D Errefelé, ezeken szimplán röhögünk egyet, egyes esetekben viccelődünk vele. Valaki el fingja magát a kisszobában, behallatszik, kb szarrá röhögjük magunkat.

Na most ha ennyire laa a hangulat, akkor mi van abba, ha a kölökre rányit a mutter, miközben... Ha az én anyám nyitna rám, röhögve megkérdezné, h mit csinálok, én meg mondanám neki, szintén röhögve, hogy menjél ki innen, jó?!. Ezt így kéne felfogni, anya meg lánya között ezek a dolgok annyira természetesek. Az lenne a ciki, ha a fater nyitna be. Nah, mégis csak más egy férfi előtt így lenni, még akkor is ha az apja. Az már gázabb, de szerintem még akkor sem kéne akkora ügyet csinálni belőle, hogy kikerüljön a netre, egy ilyen gányolmány oldalra.

Az, meg hogy borotválja, természetes. Itt a nyár, nem jó, ha egy hatalmas bokot dörzsöli ki a bőrt, miközben hozzányomódik az alsóneműhöz. Irritáló, idegesítő, megizzad, büdös, akkor meg mindenki elszalad a csaj körül. Az szerintem gázabb. xD Inkább szedje le a szőrt, sokkal értelmesebb. A hóna aljat sem azért kell borotválni, mert szép. (na jó azért is), hanem mert mi gázul nézne ki, ha egy forró nyári napon folyót lehetne facsarni az általa felszívott izadságból, és vegyifegyver erősségű szagtól mindenki sírva, visítva menekülne.

Szal, ne hozd fel, mert semmi közöd hozzá. Ha meg a kapcsolatotok olyan, hogy szinte semmi, picit undorítóbb dolgon nem tudtok röhögni, meg még fingani se mertek a másik előtt, az elég gáz. Tessék lazulni.

2012. ápr. 27. 16:11
 25/35 castorp válasza:

Ne hozd fel!

Ő is tudja, Te is tudod, miről szól.

2012. ápr. 28. 02:38
 26/35 anonim ***** válasza:
64%

Osztom médea válaszát,

1ne hozd szóba, csak rosszabb esz

2ezek után autómatice be fogja zárni, azért borotválta abban az időpontban amikor dolgozni szoktál, mert körültekintő.

3A kész egy sütit, és a kell-e pénz borotvára dolog nevetséges, és megalázó. Még nekem is, pedig én 21 vagyok.(és 16 éves korom óta borotválom, 18 éves korom óta a kozmetikus gyantázza)

2012. ápr. 28. 11:36
 27/35 anonim ***** válasza:
51%

24/26

nálatok valami nem kóser

2012. ápr. 28. 15:54
 28/35 anonim válasza:
79%
Meglepődtél, hogy borotválja? Miért, te nem szoktad?
2012. ápr. 28. 17:35
 29/35 anonim válasza:
95%

27.

Azért, mert családon belül nem szarunk be minden ilyen kis lószar ügyön? Az meg alap, hogy legalább a saját anyád jelenlétében merj fingani. Ha már azt se mered, akkor hogyan beszélsz meg kínosabb témákat vele? Szülőkkel legyen már közvetlen, laza a kapocs ilyen téren és ne kelljen rögtön szakmai tanácsadást kérni, mert "jaj megláttam a 18 éves lányom, amint borotválja". Te jó ég, ezen kiakadni... Egyszerűen lazán kéne felfogni. El kell fogadni, hogy a kiscsaj felnőtt, kialakulnak a saját kis dolgai, ez van. De ha meg elpirulunk mindenen, és acélmereven állunk a másikhoz, totális, bigott katolikus kollégiumszerű fejszerkezettel akkor úgy elég szar az élet, főleg családon belül.

2012. ápr. 28. 23:37
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

29. neked könyvet kéne irni erről, annyira jó a dumád! :) Kár, hogy az én szüleim nem olyanok, mint a tieid, anyám totál kiakad, ha pl visszafolytva böfögök egyet egy szénsavas üditő után... tipikus WTF??? helyzet, ráadásul ő sokkal durvábbakat csinál, mégha azt is hiszi, hogy senki nem hallja! :) Amúgy jogos az a kérdés is, hogy "meglepődtél? Miért te nem szoktad?" Hát ezen hullára röhögtem magam, de tény!

A legdurvább a szőrös hónalj. Egyszer nyáron utaztam a metrón, ültem, és olvastam egy könyvet, mikor egyszercsak rácsöppent valami. Felnéztem és fölém tornyosult egy kocaméretű asszonyság, akinek a hónaljkutyájából csöpögött az izzadság. Megkérdeztem, hogy nem akar-e leülni, hálásan köszönte... én is, meg szerintem a többiek is! :)

2012. ápr. 29. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!