Miért irigy rám a barátnőm?
9 éve vagyunk barátok,mindig jól megvoltunk.Mindketten kitűnő tanulók vagyunk.Az idén kettőnk közül valakit a generáció tanulójának választanak.(8. osztályosok vagyunk)
A döntésnél figyelembe veszik a versenyeken elért helyezetteket.Nekem van egy első,és egy harmadik helyem,neki két harmadik.
Nagyon fél,hogy nem ő lesz a jobb,és ez látszik is rajta.
Tegnap voltam egy körzeti anyanyelvi versenyen és első lettem,ő pedig rögtön kiakadt.A másik barátnőmnek mesélte(aki nekem mindent elmond) hogy nem hiszi el,hogy első lettem,hogy a fenébe lehet ez,biztos debil feladatok voltak,amiket csak ilyen hülyék tudnak megoldani mint én..stb.
Nem értem mi történik,mert mindig jól elvoltunk,és mindig örültünk a másik győzelmeinek.És most azon kapom magam,hogy versenyzünk egymással.Mi,akik sokáig a legjobb barátok voltunk most versenyzünk egy nyakláncért amit valamelyikőnk kapni fog.Nem értem meg mért csinálja ezt..Annyira jó akar lenni és azt akarja hogy ezt mindenki tudja? Nem számít neki hogy a barátságunk sínyli meg ezt az egészet?? Legyetek szívesek írjatok valamilyen tanácsot,mert már nem tudom mit csináljak vele..Egyfolytában be akar kavarni a tanároknál és alig szól hozzám,csak ha muszáj.
Bocsi,hogy regény lett,és köszi ha elolvasod!14/L
Érthető azért, hogy szeretne nyerni, bizonyára ő is megérdemelné.
Kár, hogy nem lehet két tanulónak megosztva adni azt a díjat. De így se lesz probléma. Ha tényleg a barátnőd, ő is veled fog örülni, ha téged választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!