Szerintenetek rossz az hogy IRIGY vagyok?
Ez normális! Bár nekünk elsőre összejött a bébi, barátnőmék két éve várnak rá. Amikor kiderült,hogy terhes vagyok, nem mertem felhívni. A férjem mondta,hogy rosszabb lesz,ha mástól tudja meg.
Felhívtam és gyászos hangon elmondtam neki. Ő meg kérdezte,hogy most akkor én nem örülök. De igen, csak tudom,hogy ő is nagyon vágyik rá és nem akarom bántani. Mondta,hogy nyilván "irigy", de nagyon boldog,hogy nekünk összejött.
Nekik még mindig nem jött össze, de sokat beszélünk róla. Hogy hol tartanak a vizsgálatokkal stb. Én meg biztatom, szerzek neki telószámokat!
Imádja a fiam!:)
Én is ugyan ezt érzem amit Te Kedves Kérdező!
Az egyik sógornőm febr. 1-re volt kiírva (még nem szült meg) és már teljesen be vagyok parázva hogy hogy megyek látogatni! Amúgy ő olyan hogy a bolhából is elefántot csinál. direkt tette az agyát előttem, mikor találkoztunk meg nem győzte előttem simogatni a hasát. mikor megtudtam, hogy terhes mintha kést döftek volna a szívembe!!!!(örülök neki, de nagyon fáj még most is. és akkor meg úgy csinál mintha nagyon sajnálna hogy nekünk meg nem jön össze. legalább már olyan 4-5 hónapos lehetett mikor rátudtam magam venni arra hogy megkérdezzem, hogy hogy van és mikorra van kiírva. totál kész vagyok.....
Hogy én mennyire rühelltem azokat az ismerőseimet, akik mindig ezzel nyaggattak, pedig tudták, hogy nem egyszerű nekem, mert hiába próbálkoztunk évek óta!
Érdekes, amióta sikerült, azóta nem kérdezgetik hetente, hogy boldog vagyok-e!
Ennyit az emberek tapintatosságáról :D:D:D
Szóval szerintem normális, hogy irigy vagy, de nem is irigy csak legbelül a szíved mélyén csalódott!
Nagyon sok egészséget kívánok neked, az nagyon fontos, és kitartást is ahhoz, hogy végigjárjátok utatokat a pároddal, és végül meglegyen az az 1 szem gyermek legalább. :) vagy ha lombikoztok majd lehet hogy több is :)
Na akkor majd visszavághatsz, hogy neked meg egyből kettő :D
Felesleges fájdalomtól pedig próbáld meg megkímélni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!