Rossz a teszt vagy valoszinu nem marad meg a baba?
Szoval a helyzet a kovetezo:
Szerda reggel teszteltem, halvany de egyertelmu pozitiv lett One Step teszttel.
Masnap reggel ismet One Steppel teszteltem egy eros pozitivat.
Ma reggel pedig egy Clear Blueval teszteltem egy meg erosebb pozitivat.
Par ora mulva megneztem a Clearblue tesztet es alig volt rajta lathato a csik. Pedig mikor megcsinaltam akkor nagyon szep eros volt.
A One Step teszteken meg most napokkal kesobb is szepen latszik a +.
Vagy ne izguljak mert az az eredmeny szamit amit akkor mutat a teszt miutan elvegeztem?
Én ma reggel x-epilt teszteltem, sajna negatívot,pedig má egy hete késik, de arra rá is van írva, hogy pár óra múlva eltűnhet a csík,de az az igaz,amit akkor mutatott!
Szóval Gratulálok!!!
Koszonom a valaszokat!
Az az igazsag,hogy csak holnapra nem varom es furcsa volt,hogy ilyen hamar pozitiv lett a teszt.
Felesleges tesztelni minden nap, ha már az első is pozi lett. A clearblue-ról hallottam már ilyet, hogy eltűnt róla az eredmény. Szóval ez nem jelent semmit. A lényeg az, hogy abban az időközben mikor érvényes eredményt mutat, akkor pozitív volt. Szóval terhes vagy, nyugalom. :)
Amúgy nem te válaszoltál az én kérdésemre is? (Akik 20-a körül nem várják?)
Koszi a valaszokat!
Utolso valaszolo: Igen, en valaszoltam a kerdesedre :)
Borzaszto,hogy ilyen szinten parazok pedig mar masodik baba. Fiamnal fele ennyit nem idegeskedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!