Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szeretném próbálni az...

Ki szeretném próbálni az ovutesztet, kell mellé görbét is vezetnem?

Figyelt kérdés
Vettem magamnak 30 db ovutesztet, ki szeretném próbálni, mert nagyon sokáig gyógyszert szedtem, nemrég hagytam abba és a párommal azóta nem jön össze a baba. Igazából fogalmam sincs mikor van peteérésem, mert a gyógyszer kicsit összezavart, hol 28 napos a ciklusom, hol 35. Ahhoz, hogy ovutesztet végezzek ideális görbét is vezetnem? Vagy csak akkor megcsinálok egyet, amikor úgy gondolom? Hogy működik ez? Reggel, este, milyen váladékból? Köszönöm, hogy segítetek, ezen a téren kezdő vagyok!:)
2012. jan. 16. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ovuteszt: A legideálisabb és ajánlott főleg délutáni vagy esti órákba kb ugyan abba az időbe csinálni (nem a reggeli vizeletből kell)

Milyen váladékból??? a tesztet (gondolom olcsó neteset vettél) szóval azt a jelölt csíkig pisibe mártod. A hő görbéhez se kell váladék... Ha együtt csinálod a kettőt sikeresebb lesz az tuti....de annak a menetéhez nem tudok mit írni.

2012. jan. 16. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, igen, a görbét tudom, hogy kell.:)
2012. jan. 16. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ovuteszthez még (netes) :

Ha a ciklusod nem 28 napos, és egyelőre fogalmad sincs, hogy általában mikor várható a tüszőrepedés, azt javaslom, hogy a menstruációd első napjának dátumából számolj vissza 14 napot, körülbelül akkor volt (valószínűsíthetően) ovulációd. Nagyjából ennek a napnak a környékére (tehát ahányadik napra esett az előző ciklusban a számításaid szerint az előző tüszőrepedés) időzítsd következő alkalommal a tesztelést. (Egészen pontosan előtte már 2-3 nappal kezd el a tesztelést.)

2012. jan. 16. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenkèppen együtt èrdemes a kettőt. A görbe csak utólag mutatja az ovut.

A tesztet úgy kell hasznàlni, ahogy az első vàlaszoló leìrta.

Ezen kívül vizsgàlhatod mèg a nyàkot, bàr a privàt vèlemènyem, hoz ez nem túl megbízható.

2012. jan. 16. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, igen. Görbènèl hőmèrőzès minden reggel azonos időben, nem digitàlissal, hüvelyben vagy vègbèlben. Èn 20 percig mèrem, annyi szerintem kell.

Mèg pisilni is tilos felkelni!

2012. jan. 16. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!