PCOS vagyok ezek még mindig nagyon rossz eredmények? Napi 2x500mg meforalt szedek már 1 éve és 2 éve szeretnénk babát
Figyelt kérdés
TSH 1,730
FSH 5,4
LH 10,1
Prolaktin 2,7 ez csillagos, hogy kevés
Tesztoszteron 0,22
Inzulin 26,50 ez is csillagos
DHEA szulfát 5,60 ez is csillagos
2011. dec. 9. 19:55
1/4 anonim válasza:
FSH-LH arány nem jó még.
Lehet a 2x500 Meforal kevés. Én 3x1000-et szedek.
És több, mint 3 éve várunk babára. De a PCOS kiderülése után továbbléptünk fél évvel, más problémák is vannak...
2/4 Manka68 válasza:
Szia!
Az FSH/LH aránynál nagyon fontos, hogy hányadik ciklusnapon volt a vérvétel, mert ezek a hormonok folyton változnak a ciklusban. Pontos eredményt az IR-re egy terheléses cukor+ inzulin vérvétel adna. Ha a 120 perces inzulin kevesebb 30-nál (néhány helyen 26-ot olvastam), akkor jó az eredmény. Ha több, akkor változtatni kell a gyógyszeradagon, vagy a diétán.
3/4 anonim válasza:
nekem a prolaktinom olyan 600 felett szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!