Rossz ctg eredmények?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, akinek rossz lett a ctg-je? Az előző mérésnél végig aludt a babám, 80 körül volt a szívverése. Ébresztgetés után jó lett. Azelőtt pedig egyfolytában mozgott, tombolt. Ott vagy fél órán keresztül 180-200 között volt a szívverés, ami nagyon magas. Már majdnem ott tartottak. Aztán póz váltás után megnyugodott a baba, és beállt normálra a szívverése. Járt már így valaki? Nagyon félek.2010. okt. 15. 09:32
1/5 anonim válasza:
Nekem szülés elött 12 órával lett rossz megismételtették és rá két órára is ugyanolyan lett aztán éjszaka már szabályos 5percesim voltak...
nekem nem aludt nem is mozgatták
2/5 anonim válasza:
Szia nekem is volt ilyen felküldtek pestre ott megint nézték egy 20 percig elaludt a bébi felébresztették valami rázós ketyerével utánna neki is felugrott és 5 perc múlva megnyugodott!ez a 36 héten volt és 41 hétre szültem egy makk egészséges kisfiút aki már holnap 10 hónapos lesz!!
Ne aggódj ha baj van úgy is tudják a dokik mit kell tenni!
3/5 anonim válasza:
Nekem nem nagyon szerette a kislányom, hogyha háton feküdtem. Nagyon sok lett nekem is a szívhang. 180 körül. Mondtam is, hogy nem érezte szerintem így jól magát. Mondtam, hogy hagy ülhessek, és úgy tegyék rám. Úgy semmi baja nem volt, ezután csak annyit mondott a doki, hogy hát szülni is fekve kell majd. De utána mindig ülve csinálták, és semmi baj nem volt.
4/5 anonim válasza:
Igen, szülés előtt nem sokkal lett rossz a ctg-m.
Reggel 8-ra mentem és kb. ugyanilyen értékek voltak amit te leírtál. Akkor a doki be is utalt a kórházba. Este már jöttek is az 5 perces fájások. Másnap estére meglett a fiam.
5/5 anonim válasza:
Engem császároztak 180-200-al. Az én babámnak nem ment leljebb, és már vajúdtam, de csak 2 ujjnyira voltam még akkor kitágulva. Dokim félt, hogy nem éli túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!