Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek tényleg irigy...

Szerintetek tényleg irigy vagyok a barátnőmre?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk osztálytársak és az ő anyagi helyzetük 5 x jobb,mint a mienk.4 éve lettünk legjobb barátnők,és azt vettem észre,hogy állandóan mindennel felvág...tehát Nokia n97mini.laptop,meg jó cuccok meg minden,nekem pedig alig van valamim.Ha kapok egy patikát,mert épp anyum kapott fizetést 3 hónap után akkor ő is szalad és vesz 5 x drágábbat.Ha nekem van valamim akkor állandóan felcsesződik és nem szól hozzám,meg pukkad.A szüleimnek ezt mindig mondom és szerintük csak irigy vagyok.Pedig nekem csak az a problémám,hogy mindig felvág,hogy neki mije van....Igen,tudom nem is vagyunk barátnők,mert a barátnők nem ilyenek...
2011. márc. 31. 14:45
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja,hát azért mondják,hogy irigy vagyok,mert mindig mondom,hogy ő mit kapott,meg minden.pedig nem érdekel csak idegesit,hogy hireskedik.
2011. márc. 31. 14:47
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Mi az a patika? :D
2011. márc. 31. 14:50
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
Engem is érdekelne:)
2011. márc. 31. 14:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet hogy picit irigy vagy rá, de szerintem ő sem áll a helyzet magaslatán. Ha zavar hogy felvágós, akkor mondd el neki. Ha sértődéssel és vádaskodással reagál, lehet hogy nem is kéne vele foglalkoznod, mert ha tényleg jó barátnő, akkor tekintettel van az érzéseidre.

Mi az a patika egyébként? :-)

2011. márc. 31. 14:53
 5/18 A kérdező kommentje:
SPORTTTCIPŐŐŐŐ.... Jólvan na,felétek másképp mondják! :P
2011. márc. 31. 14:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is a patikán akadtam fenn! :D

Amúgy meg hiszed vagy sem, nem te vagy az első ember aki így jár az állítólagos bnőjével... Szerintem minden lánynak volt ilyen bnő az életében. Szard már le.... Ér annyit az a csaj hogy idegesítsd magad rajta?

2011. márc. 31. 14:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Patika=Sportcipő?????? Mióta? Ez egy márka vagy mi? Nekem a patika a gyógyszertár, azért nem értettem.
2011. márc. 31. 14:55
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen.Felénk igy mondják,de a gyógyszertárat is patikának mondják! :P Hát engem nagyon idegesit,semmit nem lehet neki mondani... :(
2011. márc. 31. 14:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne mondj neki semmit, ennyi.
2011. márc. 31. 14:59
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Sportcipő?:D

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván irigy vagy egy kicsit, de ha nem hangoztatná, neki mennyi mindene van, akkor fel sem merülne ez a probléma.

Próbálj meg beszélni vele, már nem vagytok kisgyerekek, neki is meg kell értenie, h neked kevesebb jut, és örülnie annak, ha te kapsz valamit, illetve neked is örülnöd kellene az ő örömének.

Nem akarok vészmadárkodni, de nem sok jövőt jósolok a barátságotoknak.

2011. márc. 31. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!