Szerintetek tényleg irigy vagyok a barátnőmre?
Szia!
Lehet hogy picit irigy vagy rá, de szerintem ő sem áll a helyzet magaslatán. Ha zavar hogy felvágós, akkor mondd el neki. Ha sértődéssel és vádaskodással reagál, lehet hogy nem is kéne vele foglalkoznod, mert ha tényleg jó barátnő, akkor tekintettel van az érzéseidre.
Mi az a patika egyébként? :-)
Én is a patikán akadtam fenn! :D
Amúgy meg hiszed vagy sem, nem te vagy az első ember aki így jár az állítólagos bnőjével... Szerintem minden lánynak volt ilyen bnő az életében. Szard már le.... Ér annyit az a csaj hogy idegesítsd magad rajta?
Sportcipő?:D
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván irigy vagy egy kicsit, de ha nem hangoztatná, neki mennyi mindene van, akkor fel sem merülne ez a probléma.
Próbálj meg beszélni vele, már nem vagytok kisgyerekek, neki is meg kell értenie, h neked kevesebb jut, és örülnie annak, ha te kapsz valamit, illetve neked is örülnöd kellene az ő örömének.
Nem akarok vészmadárkodni, de nem sok jövőt jósolok a barátságotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!