Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek tényleg irigy...

Szerintetek tényleg irigy vagyok a barátnőmre?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk osztálytársak és az ő anyagi helyzetük 5 x jobb,mint a mienk.4 éve lettünk legjobb barátnők,és azt vettem észre,hogy állandóan mindennel felvág...tehát Nokia n97mini.laptop,meg jó cuccok meg minden,nekem pedig alig van valamim.Ha kapok egy patikát,mert épp anyum kapott fizetést 3 hónap után akkor ő is szalad és vesz 5 x drágábbat.Ha nekem van valamim akkor állandóan felcsesződik és nem szól hozzám,meg pukkad.A szüleimnek ezt mindig mondom és szerintük csak irigy vagyok.Pedig nekem csak az a problémám,hogy mindig felvág,hogy neki mije van....Igen,tudom nem is vagyunk barátnők,mert a barátnők nem ilyenek...
2011. márc. 31. 14:45
1 2
 11/18 :) :) :) ***** válasza:
100%
Beszélj vele hogy ez igy nem mehet tovább.ha mégis folytassa hagyd ott,az ilyen nem barátnő..
2011. márc. 31. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt nekem is egy ilyen 'barátnőm'. Dicsekedett mindennel , amije volt. De már nem érdekel. Nem kell vele foglalkozni , megmondod neki , hogy ez nem érdekel téged , ha meg tovább mondja , akkor hagyd az egészet.

14/L

2011. márc. 31. 18:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Áh,lehet,hogy irigy vagy,de neki sokkal nagyobb poroblémái vannak.

Figyelj mi elég jól állunk anyagilag és van egy csaj aki azt mondja,hogy ők mennyivel gazdagabbak meg minden (ugyan nem tudom ezt miből tudhatja nade mindegy) és volt,hogy vettem vamali új cuccot és meglátta..

aztán jött az anyja és mutogatta a cipőmet és elkezdett hisztizni az anyja meg mondta:

"kislányom msot mennem kell a barátomhoz,de majd ő megvesi neked csak ne nyavajogjál már,lehet,hogy ma már nem megyek haza,de mama megy át hozzád"

véletlen hallottam meg.

Szóval szerintem a barátnődnek lehet,hogy otthon vannak gondjai és ezzel tudja magát beilleszteni,kisebbségi koplekszs vagy hasonló :D

de nem tudom..

szeritnem elég gűzan viselkedik.. :)

2011. márc. 31. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
igen irigy vagy, és nekem is vannak osztálytársaim akik gazdagabbak és ezzel fel is vágnak, de nem érdekel, lehet hogy mi nem vagyunk olyan tehetősek, de engem így is szeretnek, szóval annyira nem érdekel, ha meg olyan jó barátnők vagytok ezt csak kiállja a kapcsolatotok, ha meg nagyon idegesít mondd meg neki hogy légyszi ne mondd már hogy ezt meg azt kaptál, megértem hogy nagyon örülsz nek, de tudod hogy mi nem vagyunk olyan tehetősek, és ez rosszul esik. ha ezek után úgy viselkedik hogy " jaj bocsi hogy elővettem a telefonom már rakom is el " illetve ha társaságban valaki kéri tőle hogy vegye elő valamelyik drága cuccát akkor azt mondja ohogy ,, bocsi most itt van ... (te), és nem aakrom hogy rosszul érezze magát." akkor az már szánalom, nem igazi barátság.
2011. márc. 31. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is patikának mondják a sportcipőt meg a gyógyszertárat is.:DD

Amúgy hagyd a fenébe, ne törődj vele, ha felvág, majd kinövi. :)

2011. márc. 31. 21:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Ma megint kezdte,de nem figyeltem rá,és kezd lapulni!Ám köszi a válaszokat!
2011. ápr. 1. 14:20
 17/18 A kérdező kommentje:
ugy értem,hogy elvolt,hogy majd mondja,hogy mit vett,én meg felkeltem és elmentem :D
2011. ápr. 1. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is "ilyesmi" a barátnőm...De engem már nem zavar megszoktam hogy ő ilyen.Pl megkérdezi hogy mennyibe került ez-az.Én megmondom hogy mennyibe ő meg elkezdi hogy az ővé sokkal többe került blablabalabla...Pedig mi sem állunk rosszul anyagilag...Ezt mindig eljátsza :D Meg ha veszek valamit huuhh akkor az neki kell.Csomó mindenben leutánoz.És mindennel felvág.De nem mondom neki mert akkor megsértödne.Én már elfogadtam így és tudom hogy nem akar ezzel megsérteni mert mindenkivel ilyen.Pedig jó barátnők vagyunk.
2011. ápr. 3. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!