Szerintetek tényleg irigy vagyok a barátnőmre?
Volt nekem is egy ilyen 'barátnőm'. Dicsekedett mindennel , amije volt. De már nem érdekel. Nem kell vele foglalkozni , megmondod neki , hogy ez nem érdekel téged , ha meg tovább mondja , akkor hagyd az egészet.
14/L
Áh,lehet,hogy irigy vagy,de neki sokkal nagyobb poroblémái vannak.
Figyelj mi elég jól állunk anyagilag és van egy csaj aki azt mondja,hogy ők mennyivel gazdagabbak meg minden (ugyan nem tudom ezt miből tudhatja nade mindegy) és volt,hogy vettem vamali új cuccot és meglátta..
aztán jött az anyja és mutogatta a cipőmet és elkezdett hisztizni az anyja meg mondta:
"kislányom msot mennem kell a barátomhoz,de majd ő megvesi neked csak ne nyavajogjál már,lehet,hogy ma már nem megyek haza,de mama megy át hozzád"
véletlen hallottam meg.
Szóval szerintem a barátnődnek lehet,hogy otthon vannak gondjai és ezzel tudja magát beilleszteni,kisebbségi koplekszs vagy hasonló :D
de nem tudom..
szeritnem elég gűzan viselkedik.. :)
Nálunk is patikának mondják a sportcipőt meg a gyógyszertárat is.:DD
Amúgy hagyd a fenébe, ne törődj vele, ha felvág, majd kinövi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!