Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, irigy vagyok a barátnőmre?
Figyelt kérdés
volt egy pasim és ővele mindig veszekedtünk !!és egy hónap mulva szakitottunk!!de ő mindi megcsalt és megcsalt többször a barátnömmel!!és utána a volt pasim haverja teccet meg!!és beszéltem is vele és azt mondta hogy sok az a 3 év kösztünk!!:S:Sés ő összejött a legjobb másik barátnömmel!!:S:Sés a barátnőmet is sokszor átverte a volt pasim és egyszer felkereste a barátnőmet és azt mondta hogy megváltozik!!én figyelmeztettem a barátnőmet!!és a volt pasim felkeresett telón!!és mondta hogy már nem akar többet összejönni velem!!és én meg beolvastam de már nem is szerettem!!de amikor meghalottam hogy a barátnőm összejött vele!!:S:S akkor kiborultam és csak sirtam még most is!!de a barátnőmet sem akarom megbántani hogy hajtok mostmár az ő pasijára meg nem akarok kúrvának sem láccani !!és tudom hogy nem változik meg és a barátnőmet is féltem!!:S:Sés szeretem a volt pasimat de már nem lehet!!na szoval mit tegyek??mert eddig bejött a lesmárolós tilus de most komolyabb!!főleg hogy ő 14 én 12 vagyok és egy suliba járunk mindannyian!!akikről eddig szo volt!!:S:S2008. okt. 30. 01:18
1/14 anonim válasza:
12 éves korban még nem kéne pasiznod
2/14 anonim válasza:
húúú keszekuszák a szálak :S na elolvasom még egyszer :D
hiába strapálom magam nem értem xD
3/14 anonim válasza:
asszem én értem...szerintem sz*rd le őket.a barátnődtől sem volt szép hogy ráment a pasidra sztem az ilyen nem igazi barát,de ez csak az én véleményem.
4/14 anonim válasza:
a lényeg h a csaj volt pasaija öszejött a csaj legjobb baráznőjével! sztem hagy és keress más fiut, nem is szeret téged:(
sajnálom
5/14 anonim válasza:
12 évesen inkább menjél barbizni ... -.-"
6/14 A kérdező kommentje:
kössz barbizni??ijen korban már leszoktak feküdni a pasijukkal meg 12 éves korban már nem is szüzek ennnyyii
2008. okt. 30. 11:47
7/14 anonim válasza:
A 12 évesek manapság tök gázak :D
8/14 anonim válasza:
ha zavar a barbi játsz egy műbrokival nem csal az meg.
komolyra fordítva hagyd őket a fenébe mit akarsz tőle megmondta hogy nemszeret amikor jártatok megcsalt stb.
keress egy másik srácot és kész.
9/14 anonim válasza:
Bocsi hogy ezt mondom,de te NEM VAGY NORMÁLIS!!Jesszus 12 éves korban inkább a tanulással,meg a barátnőkkel foglalkozz,ne a pasikkal!!Vagy esetleg 14-15 éves korban gyereket akarsz szülni??!Én 17 voltam amikor elvesztettem a szüzességemet,az első pasim is 14 éves koromban volt.De hogyha az a célod,hogy egy pasi se becsüljön meg,akkor hajráá!
10/14 anonim válasza:
Tanulj meg előbb helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!