Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, irigy vagyok a barátnőmre?
Figyelt kérdés
volt egy pasim és ővele mindig veszekedtünk !!és egy hónap mulva szakitottunk!!de ő mindi megcsalt és megcsalt többször a barátnömmel!!és utána a volt pasim haverja teccet meg!!és beszéltem is vele és azt mondta hogy sok az a 3 év kösztünk!!:S:Sés ő összejött a legjobb másik barátnömmel!!:S:Sés a barátnőmet is sokszor átverte a volt pasim és egyszer felkereste a barátnőmet és azt mondta hogy megváltozik!!én figyelmeztettem a barátnőmet!!és a volt pasim felkeresett telón!!és mondta hogy már nem akar többet összejönni velem!!és én meg beolvastam de már nem is szerettem!!de amikor meghalottam hogy a barátnőm összejött vele!!:S:S akkor kiborultam és csak sirtam még most is!!de a barátnőmet sem akarom megbántani hogy hajtok mostmár az ő pasijára meg nem akarok kúrvának sem láccani !!és tudom hogy nem változik meg és a barátnőmet is féltem!!:S:Sés szeretem a volt pasimat de már nem lehet!!na szoval mit tegyek??mert eddig bejött a lesmárolós tilus de most komolyabb!!főleg hogy ő 14 én 12 vagyok és egy suliba járunk mindannyian!!akikről eddig szo volt!!:S:S2008. okt. 30. 01:18
11/14 anonim válasza:
Elég gáz, ha már 12 évesen nem szűz:S (miért nem úgy van, h ahogy megszülenek, máris elveszítik...?)
12/14 anonim válasza:
sztem jo hogy irigy vagy
mert ha má belé vagy szerelmes akkor egyszer elhivhatod azt mehet valami erotikus dolog muthatathod a tudod mit ha akrja PL:tesom még kis korába 7évesen már 1 lánnyal öhöm
a péniszét a lány puncijával ösze érintete
érted ha akarja és tetszik neki elophatod csak megkell találni a jo szép málypontot amikor beléd szerelmes má évek nem számitana föleg nagy korban
13/14 A kérdező kommentje:
én szeretem és nem akarom elvesziteni és a barátnőmnek se akarok hazudni szeretem !!nem tudok mit tenni!!és lefeküdni persze természetes hogy nem fogok !!de meg fogom szeretzni mert nekem kell mert szeretem én már majdnem megölni is képes lennék érte volt már pár eset érte!!de én ugy érzem hogy szeretett és csak azért mondgya hogy soha mert már nem vagyunk eggyütt!!én érzem és bizok benne hogy szeretett és hogy szeret!!mert nagyon sokszor összevesztünk de sokszor ki is békültünk csak akkor vesztem vele nagyon össze mikor lefogtak a barátai voltak 11-12-ig és és le akart vetköztetni de nem tette mert halgatott rám szoval nem tom hogy mit csináljak!!
2008. okt. 31. 12:17
14/14 A kérdező kommentje:
és én már majdnem öngyilkos is lettem miatta és 11 12 fiu volt és a barátnőm és igy lefogtak meg körbekerítettek!!
2008. okt. 31. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!