Irigy vagyok a barátnőmre hogy küzdjem le?
Ez tényleg idegesítő dolog, kérd meg, hogy néha játszhass te is vele, sétáltassátok együtt és törődj bele, hogy te most nem kpasz. ez legyen a legnagyobb problémád.
Ha meg más nem, megkéred udvariasan, hogy ne beszéljen annyit a kutyusról, mert elszomorít, hogy neki van neked meg nincs.
Az irigykedés az ami a legtávolabb visz a vágyad teljesülésétől.. (Melyik szegény ember nem irigykedik a gazdagokra?)
Nem szerezheted meg amit elítélsz(!).
Vagyis ha tényleg kell az a kutya, örülj hogy a barátnőd megkapta, és mondd is meg neki személyesen hogy örülsz neki.
Úgy küzdd le hogy az irigykedés helyett azt mondod: örülök hogy megkapta..
Jobb ha ezt megteszed életed más területein is, vagyis mégtöbb jót kívánsz azoknak akikre valami miatt irigykedsz, te érdeked.
Mellékerülsz, befordulsz, kibillented az egyensúlyi helyzetéből, csípődobással (kiemelt nagy és nem lesodort kicsi!) a földre viszed, majd rögzíted. Jaaaaa... nem is a barátnődet akarod leküzdeni??? ;)
Választhatod azt, hogy fortyogsz, mert nem Te kaptad a kiskutyát. És ha tényleg a legjobb barátnőd az illető, akkor örülhetsz is neki, hogy végre lesz a környezetedben egy kiskutya, akit Te is kényeztethetsz, esetleg átvihetitek olykor hozzátok is, hogy lássák a szüleid, hogy nincs gond vele, és Te mennyire szeretnéd, milyen gondoskodó tudsz lenni vele.
Ez mindenképpen egy nagy lelki probléma. Én valószínűleg alkoholista lennék, füveznék, a parkban aludnék, és kutyákat gyilkolnék. Szerencsére az én életemben nem történnek hasonló szörnyűségek.
Nagyon sajnállak. A helyzeted valóban kilátástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!