Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Irigy vagyok a barátnőmre...

Irigy vagyok a barátnőmre hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm kap októberbe egy kis kutyát és már én is rég áhitozom egy kutyusra de a szüleim nem engedik! Nagyon irigy vagyok a barátnőmre! És valószínüleg másról sem fog áradozni mint a kutyusról! Annyira rossz lesz!:( Mit csináljak?!
2009. szept. 6. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg idegesítő dolog, kérd meg, hogy néha játszhass te is vele, sétáltassátok együtt és törődj bele, hogy te most nem kpasz. ez legyen a legnagyobb problémád.

Ha meg más nem, megkéred udvariasan, hogy ne beszéljen annyit a kutyusról, mert elszomorít, hogy neki van neked meg nincs.

2009. szept. 6. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom... de nem lesz könnyű
2009. szept. 6. 18:23
 3/7 anonim válasza:
0%
Ba-zdmeg ez csak egy K*rva kutya. hány éves lehetsz 10? xD
2009. szept. 6. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Az irigykedés az ami a legtávolabb visz a vágyad teljesülésétől.. (Melyik szegény ember nem irigykedik a gazdagokra?)

Nem szerezheted meg amit elítélsz(!).

Vagyis ha tényleg kell az a kutya, örülj hogy a barátnőd megkapta, és mondd is meg neki személyesen hogy örülsz neki.

Úgy küzdd le hogy az irigykedés helyett azt mondod: örülök hogy megkapta..

Jobb ha ezt megteszed életed más területein is, vagyis mégtöbb jót kívánsz azoknak akikre valami miatt irigykedsz, te érdeked.

2009. szept. 6. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Mellékerülsz, befordulsz, kibillented az egyensúlyi helyzetéből, csípődobással (kiemelt nagy és nem lesodort kicsi!) a földre viszed, majd rögzíted. Jaaaaa... nem is a barátnődet akarod leküzdeni??? ;)

Választhatod azt, hogy fortyogsz, mert nem Te kaptad a kiskutyát. És ha tényleg a legjobb barátnőd az illető, akkor örülhetsz is neki, hogy végre lesz a környezetedben egy kiskutya, akit Te is kényeztethetsz, esetleg átvihetitek olykor hozzátok is, hogy lássák a szüleid, hogy nincs gond vele, és Te mennyire szeretnéd, milyen gondoskodó tudsz lenni vele.

2009. szept. 7. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez mindenképpen egy nagy lelki probléma. Én valószínűleg alkoholista lennék, füveznék, a parkban aludnék, és kutyákat gyilkolnék. Szerencsére az én életemben nem történnek hasonló szörnyűségek.

Nagyon sajnállak. A helyzeted valóban kilátástalan.

2010. ápr. 8. 17:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Tahók -.-'
2010. ápr. 10. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!