Hogy küzdjem le? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Előző vagyok,bocs.Na szóval nem fognak kiközösíteni.Mindenki azt hiszi amikor új iskolába megy,de tévednek.Egy hét alatt lesznek új barátaid,csak legyél egy kicsit magabiztosabb,és minden jó lessz.Mindig mosolyog és nem lessz gáz.Fel a fejjel.
17/F
héé, nem fognak kiközösíteni..én is féltem amikor az új iskolába mentem..hogy lenéznek mert újvagyok,kiközösítenek..
nem lesz semmi.. valakiknek te leszel a legjobb barátnőjük,walakinek tetszeni fogsz,valakinek meg csak egy ismerős leszel.. de nem lesz semmi baj.:) 13/L
Ahha... nagy a magabiztosság itt az elsö két válaszolótól... Ha valamiben kilógsz a többiek közül, más zenét szeretsz vagy csak nem akarsz lesüllyedni a hülyébbek szintjére akkor hamar kiközösíthetnek.. Tapasztalatból mondom..
Mostanában ilyenek a sulik... tele utálatos emberekkel.
A legjobb ha próbálsz nyitott lenni és akkor talán nem lesz gond, bár szerintem te nem lógsz majd ki annyira mint én :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!