Mit csináljak? SOS (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
holnap megyek le barátnőmékhez, és az egész rokonság ott van. ( vagy is már ma megyek le)
és itthon, siri csend van, nekem itthon annyira kuss-ban kell lennem. nem vagyok hozzászokva a nyüzsgéshez
Barátnőméknél meg megy a nyüzsgés, most hogy ott van a rokonság is. pörgés lesz. Majd nem veszem a lapot a vicceknél, vagy valamin megsértődök, fapofával nézek. és akkor meg le vagyok cseszve hogy megint mi bajom van. miért vagyok ilyen. Nem tudok ennyire gyorsan átállni. Nagyo félek, hogy megint ez lesz. csipkelődés megy ott, nem tudok igy simán vicceset visszaszólni, de ezt az egészet poénbol csinálják.
Nem akarom, hogy ott kivülálloként érezzem magam.
Nem tudok átállni, mit javasoltok, holnap 11kor már ott is leszek, mit csináljak a 2 órás vonatút alatt? hogy készüljek fel?
itt ilyen.. kár felkelni hangulat van, ott meg felkelsz, már az orrod alá tolják a finom reggelit, megy a jókedv.
Igazából ezt még midnig nem tudtam megszokni, de már 3. éve járok le hozzájuk.
Kellemetlen, hogy ennyi földi jóval kiszolgálnak engem.
Köszönöm előre is a válaszokat! nagyon fontos lenne!
15/L
az első válaszolóval értek egyet.
s.ggelj be a vonaton.
nagyon köszönöm szépen a válaszokat, megjött az önbizalmam :D
hát anyukám vizs ki reggel a pályaudvarra, nem hiszem h be tudnék valamit seggelni. Ha meg doaérek, egy kortytól is tiszta piaszagom van..
mindenkinek ment a pont (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!