Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek gáz, ha fiú...

Szerintetek gáz, ha fiú létemre bekönnyeztem ezen a videón?

2012. ápr. 17. 08:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 10-es! Sajnos nagyon-nagyon igazad van.

Annyi önelégült ember- autós és gyalogos egyaránt- éldegél a világban. Azt gondolják, ha Ők elég óvatosak, akkor nem történhet velük semmi baj. Pedig dehogynem. És ez sajnos az autósokra a legjellemzőbb. Sokan belemennek veszélyes manőverekbe, mert tudják, hogy beférnek, ha centiken múlik is. Csak azzal nem számolnak, hogy esetleg a közlekedés másik résztvevője frászt kap tőlük, satuféket nyom, és mindannyian ottmaradnak az úton. Gondolom, láttál már ilyet nem egyet.

Kedves Kérdező! Nem gáz, ha néha könnyezel, attól még pasi vagy, mégpedig a jobbik fajtából, aki ki tudja mutatni az érzéseit.

Kedves Máté! Lehet, hogy ez a videó mű. Nem is a benne szereplő emberkéket siratjuk meg, hanem a lehetőségét, hogy ez megtörténhet. És megtörténhet, csak nézd meg a Híradót!

2012. ápr. 17. 16:34
 12/20 mus musculus ***** válasza:
Lehet észjátszónak nevezni, de ilyesmin valahogy nekem sem megy a zsepiirtás, sosem volt ez másképp. Felfogom, hogy mit jelent ez, hogy mennyire mindennapi - sajnálatos módon -, szó se róla, de ettől még nem fog olyan mélyen megérinteni, tudomásul veszem, hogy megtörténhet, levonom a tanulságot (óvatosság) és kész. Nem vehetitek ti sem a világ összes problémáját a vállatokra, mert összeroskadtok a terhük alatt.
2012. ápr. 17. 17:00
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintetek nem tudom hogy a mondivaló a lényege? Pedig de. Régen is láttam ezt a "kisfilmet". Az igaz hogy bármi megtörténhet. Akár velem is akár veled is megtörténhetnek ezek közül valamelyik. Csak én nem vezetek (de már vezettem autót itt a környéken ahol nincs rendőr szóval tudom nagyjából hogy kell) és nem iszok. Volt már hogy majdnem elütött a vonat is mert megbuktam biciklivel a sínben de kigurultam az útjából. De bőven lett volna időm akkor arra is hogy felálljak a biciklit felállítsam ráüljek és elhajtsak. Nem volt valami csoda hogy élek helyzet. Még a közelében sem volt.

De attól még ezek csak megrendezettek, igaz történik ilyen és még valószínűleg fog is. Nem állítom be magam se keménynek és nem is mondom hogy "hű de kemény gyerek vagyok"

2012. ápr. 17. 18:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Én sem sírtam, pedig lány vagyok. Ettől függetlenül nem tartom cikinek. Csak nem szoktam szomorúságból sírni, inkább ha dühös és csalódott vagyok, mert segít levezetni a feszültséget. De ettől még nem gondolom magam keménynek, csak másképp fejezem ki, ha szomorú vagyok. (Persze nagyon szomorú dolgoknál, mint pl. meghal egy rokonom én is elbőgöm magam.) 16L
2012. ápr. 17. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez valaki szerint megható? szerintem kib*szott morbid...
2012. ápr. 17. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
ez nagyon szomorú videó úgyhogy nemcsoda am meg édes amikor egy fiú sír
2012. ápr. 17. 22:22
 17/20 anonim válasza:
100%
Ez engem inkább megijeszt... Nem szeretek ilyeneket látni :(
2012. ápr. 19. 11:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Az egyetlen ami megható benne az talán a kisgyerekes.
2012. ápr. 19. 21:12
 19/20 anonim válasza:
Nem gáz mert 14 éves fiú létemre én is megszoktam könnyezni a Whitney Houston dalait.
2012. júl. 26. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem de leszarjuk
2012. dec. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!