Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek gáz, ha fiú...

Szerintetek gáz, ha fiú létemre bekönnyeztem ezen a videón?

2012. ápr. 17. 08:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert tényleg megható, de azért azt tudni kell, hogy ezek mind filmből kivágott dolgok, egyik sem igazi... de azért tényleg megható a videó
2012. ápr. 17. 08:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Ez csak azt jelenti, hogy a videó jól sikerült, mert érzelmeket váltott ki. Minden alkotásnak ez a célja, nem? Szerintem semmi ciki sincs benne, ha egy jó filmet megkönnyezünk, még akkor se, ha fiú vagy.
2012. ápr. 17. 09:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megható és nem gáz! Ez tényleg csak film, de bárkivel megtörténhet! Sajnos!
2012. ápr. 17. 09:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz, hogy megkönnyezted! Minden érző emberi lényre ilyen hatással van ez a videó. Nekem az első dolgom volt felhívni a kamasz fiamat, és arra kérni, hogy nagyon-nagyon vigyázzon magára. Nem is értette, mit akarok tőle az óra közepén, de annyira jó volt hallani a hangját.

Talán mostantól te, és más srácok is elnézőbben kezelitek, ha a családotok aggódik értetek.

2012. ápr. 17. 10:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ember vagy, nem gép.
2012. ápr. 17. 15:09
 6/20 anonim ***** válasza:
36%
Akkor én valami szívtelen ember lennék vagy mi? Én nem könnyeztem meg. 1. tudom hogy nem igazi. 2. Némelyiknél pedig észreveszem azt is hogy mi benne a mű. Amúgy szerintem nem gáz. Mondjuk én nem tudok sírni semmin akármilyen reklám/kampány film legyen az.
2012. ápr. 17. 15:26
 7/20 anonim ***** válasza:
Juj, én hányszor sírtam ezen. :) Olyan szép! :) Nem gáz, miért lenne az? :)
2012. ápr. 17. 15:27
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
az a gáz,hogy ilyet kérdezel....
2012. ápr. 17. 15:27
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Máté !

Nem, de ettől nem leszel keményebb, meg faszább gyerke. 14 évesen lehet, hogy így gondolod, hogy egy férfi nem sír, de ez nem így van. Nem azon van a hangsúly, hogy milyen mű meg kampányfilm...

2012. ápr. 17. 15:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a sírás itt a lényeg, hanem a mondanivaló. Mentősként mondhatom, hogy igenis mély dolgokra hívja fel a figyelmet. Holnap TE lehetsz a következő Máté, és akkor nem lesz mű! Ez nem látványos akciófilmnek készült. Ez az élet.
2012. ápr. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!