Szerintetek gáz, ha fiú létemre bekönnyeztem ezen a videón?
2012. ápr. 17. 08:48
1/20 anonim 

válasza:

nem, mert tényleg megható, de azért azt tudni kell, hogy ezek mind filmből kivágott dolgok, egyik sem igazi... de azért tényleg megható a videó
2/20 anonim 

válasza:

Miért lenne gáz? Ez csak azt jelenti, hogy a videó jól sikerült, mert érzelmeket váltott ki. Minden alkotásnak ez a célja, nem? Szerintem semmi ciki sincs benne, ha egy jó filmet megkönnyezünk, még akkor se, ha fiú vagy.
3/20 anonim 

válasza:

Szerintem is megható és nem gáz! Ez tényleg csak film, de bárkivel megtörténhet! Sajnos!
4/20 anonim 

válasza:

Dehogy gáz, hogy megkönnyezted! Minden érző emberi lényre ilyen hatással van ez a videó. Nekem az első dolgom volt felhívni a kamasz fiamat, és arra kérni, hogy nagyon-nagyon vigyázzon magára. Nem is értette, mit akarok tőle az óra közepén, de annyira jó volt hallani a hangját.
Talán mostantól te, és más srácok is elnézőbben kezelitek, ha a családotok aggódik értetek.
6/20 anonim 

válasza:

Akkor én valami szívtelen ember lennék vagy mi? Én nem könnyeztem meg. 1. tudom hogy nem igazi. 2. Némelyiknél pedig észreveszem azt is hogy mi benne a mű. Amúgy szerintem nem gáz. Mondjuk én nem tudok sírni semmin akármilyen reklám/kampány film legyen az.
7/20 anonim 

válasza:

Juj, én hányszor sírtam ezen. :) Olyan szép! :) Nem gáz, miért lenne az? :)
8/20 anonim 

válasza:

az a gáz,hogy ilyet kérdezel....
9/20 anonim 

válasza:

Máté !
Nem, de ettől nem leszel keményebb, meg faszább gyerke. 14 évesen lehet, hogy így gondolod, hogy egy férfi nem sír, de ez nem így van. Nem azon van a hangsúly, hogy milyen mű meg kampányfilm...
10/20 anonim 

válasza:

Nem a sírás itt a lényeg, hanem a mondanivaló. Mentősként mondhatom, hogy igenis mély dolgokra hívja fel a figyelmet. Holnap TE lehetsz a következő Máté, és akkor nem lesz mű! Ez nem látványos akciófilmnek készült. Ez az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!