Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az égő ha kamasz létemre...

Az égő ha kamasz létemre itthon egy faházat le kell festenem? 14/F

Figyelt kérdés
Ezt a feladatot kaptam itthonra de mennyire égő ez ha azt csinálom?
2011. aug. 3. 20:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen égő, ha dolgozik egy 14 éves, egészséges fiú.Mégis mi a francot szégyellsz rajta? Kinek kéne lefesteni? A szüleidnek munka után, vagy egy idegennek pénzért?
2011. aug. 3. 20:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy ez égő? Legalább csinálsz is valami értelmes dolgot és foglalkoznak veled a szüleid. Az az égő ha otthon ül és semmit nem csinál.
2011. aug. 3. 20:11
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy nem olvastad a Tom Sawyer kalandjait. Neki volt esze és a haverjainak adta ki bérbe a kerítés festést. Nem valami életrevaló a mai tinédzser korosztály, mindegyik azt várja, hogy anya meg apa kinyalja a selymes kis....t.
2011. aug. 3. 20:18
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat nagy problémád van! Miért hiszed hogy égő ha segítesz a szüleidnek? Ők sem akarják hogy punnyadj egész nap és lófrálj valahol.
2011. aug. 3. 20:26
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ezt a kérdés a humor kategóriába szántad. Ez olyan mintha: Égő hogy a haverokkal biciklizek?

Annyira égő hogyha valaki meglát azonnal meg fog ölni -.-"

2011. aug. 3. 21:00
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne égő ?

Majd én én megcsinálom helyetted, imádok festeni :D

16/l

2011. aug. 3. 21:16
 7/27 anonim ***** válasza:
Tájékoztatlak, hogy a jövőbeli érettségi letételéhez 50 óra önkéntes munkát kell vállalnod, amiért egy árva fityinget nem kapsz, szóval legalább hozzászokhatsz a melóhoz.
2011. aug. 3. 21:55
 8/27 anonim ***** válasza:
Kérlek írd már le,hogy miért tartod égőnek?
2011. aug. 3. 22:03
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

Ha égő a festés, akkor az is legyen égő mikor a szüleidtől pénzt kunyerálsz.

21/l

2011. aug. 3. 22:09
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Én faluba élek, és mindig akad valami munka... Kerítéslakkozástól az autómosásig mindent megcsinálok... Miért lenne égő? omg...

15F

2011. aug. 3. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!