Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az égő ha kamasz létemre...

Az égő ha kamasz létemre itthon egy faházat le kell festenem? 14/F

Figyelt kérdés
Ezt a feladatot kaptam itthonra de mennyire égő ez ha azt csinálom?
2011. aug. 3. 20:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A munka nemesít.Bármilyen.Kortól függetlenül.
2011. aug. 3. 22:25
 12/27 :) :) :) ***** válasza:
Nem :D :)(am én naon szeretek festeni és én is festettem már faház szerüséget :)(na jó nem az egészet,hanem tesóm is segitett :))
2011. aug. 3. 22:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne égő? Ha felgyújtod, akkor a faház égő! :D
2011. aug. 4. 06:51
 14/27 anonim ***** válasza:
Anyádéknak égő hogy ilyen kérdést teszel fel....
2011. aug. 4. 08:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Szokj hozzá a gondolathoz, hogy az otthonod nem egy szálloda, ahol fizetsz és ezért szolgáltatások járnak (mellékesen nem is fizetsz...).

Anyád mos, főz, takarít rád, apád is nyilván kiveszi a részét a ház körüli dolgokból, mindketten pénzt keresnek amiből eltartanak, és most hogy ilyen szép nagyra megnőttél itt az ideje, hogy te is hozzátedd az egészhez, ami tőled telik. Nem úgy tűnik, mintha rabszolgamunkát végeztetnének veled reggeltől estig.

2011. aug. 4. 09:41
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem égő :D De inkább add ide ha nem szereted csinálni és ez a kifogás :D Végzős festő vagyok.

18f

2011. aug. 4. 10:43
 17/27 anonim ***** válasza:

inkább az az égő, h ezt kérdezed. A szüleid nagyon jól teszik, h munkát adnak neked, addig sem punnyadsz. :)

Kamaszkoromban takarítottam, teregettem, mostam, mamának segítettem (minden nap), ha kellett, állatoknál segítettem papának (bár a rengeteg hatalmas pók miatt ezt igyekeztem kerülni), esténként együtt főztem apával... imádtam, és egyáltalán nem égő, la. életrevaló vagyok, nem lusta.

Az már más kérdés, h 4 éve kb. alig csinálok vmit, mert itt nem kell segíteni. Agyamra megy a helyzet, haszontalannak érzem magam miatta, és kajazavarossá váltam. :(

2011. aug. 4. 11:38
 18/27 anonim ***** válasza:
szrintem az égő ha egy fiú egész nap csak számítógépezik.. ez egyáltalán nem égő..
2011. aug. 4. 12:21
 19/27 anonim ***** válasza:

En 14 éves vagyok, erett a koromhoz kepest(masok szerint), megis neha nezek rajzfilmet, belyeget gyujtok es neha barkacsolok. Ez ciki szerinted? Abszolut nem.

14F

2011. aug. 4. 16:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Hú, milyen gáz, hogy festened kell egy faházat - amiért én pl. kész vagyok megőrülni. :D Ne csináld már, szerintem tök buli lehet faházat festeni. Furcsa, mert pl. festményt készíteni utálok, de nagy bulinak tartom a házfestést. iPodra benyomnám a The Carbonfools-tól a Hideaway-t, és asszem tök jól ellennék. :D Szerinted bárki belesne a kertetekbe és röhögne rajtad, amiért nem a gép előtt ülsz, hogy hülyeségeket kérdezz? =) Lehet, hogy egyesek szerint gáz, ha valamit dolgozni kell, de könyörgöm, próbálj már meg bulit csinálni belőle. :D Mellesleg, ha szerinted egy faház festéte gáz, akkor anyum tinikorában inkább megölted volna magad, mert ő egész nap a kertben dolgozott.
2011. aug. 4. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!