Az égő ha kamasz létemre itthon egy faházat le kell festenem? 14/F
Szokj hozzá a gondolathoz, hogy az otthonod nem egy szálloda, ahol fizetsz és ezért szolgáltatások járnak (mellékesen nem is fizetsz...).
Anyád mos, főz, takarít rád, apád is nyilván kiveszi a részét a ház körüli dolgokból, mindketten pénzt keresnek amiből eltartanak, és most hogy ilyen szép nagyra megnőttél itt az ideje, hogy te is hozzátedd az egészhez, ami tőled telik. Nem úgy tűnik, mintha rabszolgamunkát végeztetnének veled reggeltől estig.
Nem égő :D De inkább add ide ha nem szereted csinálni és ez a kifogás :D Végzős festő vagyok.
18f
inkább az az égő, h ezt kérdezed. A szüleid nagyon jól teszik, h munkát adnak neked, addig sem punnyadsz. :)
Kamaszkoromban takarítottam, teregettem, mostam, mamának segítettem (minden nap), ha kellett, állatoknál segítettem papának (bár a rengeteg hatalmas pók miatt ezt igyekeztem kerülni), esténként együtt főztem apával... imádtam, és egyáltalán nem égő, la. életrevaló vagyok, nem lusta.
Az már más kérdés, h 4 éve kb. alig csinálok vmit, mert itt nem kell segíteni. Agyamra megy a helyzet, haszontalannak érzem magam miatta, és kajazavarossá váltam. :(
En 14 éves vagyok, erett a koromhoz kepest(masok szerint), megis neha nezek rajzfilmet, belyeget gyujtok es neha barkacsolok. Ez ciki szerinted? Abszolut nem.
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!