Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon égő, hogy kamasz...

Nagyon égő, hogy kamasz létemre szeretem Kelly Family számait?

Figyelt kérdés

Főleg Paddy Kelly számait. A többség nem ismeri, aki pedig rákérdez, hogy milyen zenéket ismerek és tudja kikről van szó, kiröhög... Ezért inkább nem is mondok semmit.

17/L

2012. márc. 24. 19:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%

Nem ciki, én is szeret(t)em!

20 évvel ezelőtt...

:D

2012. márc. 24. 20:12
 2/21 anonim ***** válasza:
41%
A rossz ízlés nem korfüggő, látnád az én negyven körüli ismerőseim milyen zenéket hallgatnak meg milyen könyveket olvasnak. De te is jó úton haladsz e felé.
2012. márc. 24. 20:16
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem mondanám rossz ízlésnek, de most nem szívesen kezdek el vitatkozni, hogy mi a jó zene. Kinek a pap kinek a papné.
2012. márc. 24. 20:21
 4/21 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 24, tíz évvel ez előtt nálunk a suliban kifejezetten menő volt a Kelly Family. Meg tudtuk volna kopasztani azt az osztálytársunkat, akinek egyedüliként sikerült eljutnia egy koncertre. :D Ha most meghallom valamelyik számukat, olyan kellemes nosztaliga - érzésem lesz...

Szerintem nem égő.

2012. márc. 24. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:

most belehallgattam, szerintem marha jó. :D

14l

http://www.youtube.com/watch?v=C2mTmZ5VigM ezt hallgatom most legelsőre :D

2012. márc. 25. 00:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

azt hallgass ami neked jó nem ami divat.

sokan dubstepet hallgatnak mert az trendi. (PERSZE MIND TAGADJÁK ÉS HŰŰ DE EGYEDINEK AKARJÁK MAGUKAT BEÁLLÍTANI)

én személy szerint a kelly familyt és a dubstepet is utálom.

DE MINDENKI AZT HALLGASSA AMI NEKI TETSZIK ÉS SZ*RJON MÉÁS VÉLEMÉNYÉRE!

2012. márc. 25. 00:43
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
*más
2012. márc. 25. 00:43
 8/21 A kérdező kommentje:

Én is megpróbálom így felfogni a dolgokat, csak olyan rossz, hogyha valaki nem a tömeget követi, akkor egyből rossz...

(én ebben szerettem meg a számait: http://www.youtube.com/watch?v=MH8QQlveCbg )

2012. márc. 25. 11:10
 9/21 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz más véleményével. Én Bonnie Tylert és Matthias Reimet szeretem pl :)

És akár a kocsiban is üvöltve szólnak :)

23F

2012. márc. 25. 12:10
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt el sem hiszem, hogy rajtam kívül van még ember, aki ezeket szereti :D Nekem az "An Angel" a kedvencem. Kiráz a hideg, ha meghallom.

Szerintem tök jó, ha valaki nem a divatot majmolja. Én ezeket szeretem még: Abba, Boney M, Demjén, Madonna, Zorán, Dire Straits, Bonnie Tyler stb.

2012. márc. 25. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!