Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon égő, hogy kamasz...

Nagyon égő, hogy kamasz létemre szeretem Kelly Family számait?

Figyelt kérdés

Főleg Paddy Kelly számait. A többség nem ismeri, aki pedig rákérdez, hogy milyen zenéket ismerek és tudja kikről van szó, kiröhög... Ezért inkább nem is mondok semmit.

17/L

2012. márc. 24. 19:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

én 27éves vagyok, kb 6éves koromban lett a Kelly Family a kedvenc zenekarom, és ez elég sokáig tartott. És a mai napig úgy tartom őket számon, mint életem (egyik) legmeghatározóbb élménye, és a gyerekkorom egyik legszebb emléke. Szimplán a zenéjük. Na meg a két koncertjük amin voltam :) tizenévesen elhúztam a rock és alternatív irányába, de a Kelly Family akkor is megmaradt, és a mai napig szívesen hallgatom, nyilván inkább már a nagyon kellemes nosztalgia miatt.

Aki pedig azt írta, hogy a jó és rossz zene nem szubjektív, eszméletlen nagy baromságot írt! Ki vagy te, hogy megmond mi a jó és mi a rossz?? Nem csak zenében, hanem bármi másban. Tán Isten vagy?! Eleve nem hiszek abban, hogy "jó" és "rossz", ilyen nem létezik, olyan létezik, hogy MÁS!!!

2016. jan. 14. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!