Szülők, ti megengednétek egy 16 évesnek, hogy tetováltasson?
A fiunk 16 éves, mióta az eszét tudja, szereti a tetoválásokat. Van egy kis idézet, amit szeretne magára tetováltatni, 10 éves kora óta mondja ezt, 16 évesen még mindig tartja magát hozzá. A vállára szeretné, szóval nem is látványos helyre, de vannak kifogásaim.
Nem arról van szó, hogy elleneznénk ezeket a dolgokat, nekem is van egy pici a lábamon, az apjának pedig mint a két karja tele van, innen is jött az őrület. :)
Inkább az a bajom, hogy még fiatalnak érzem hozzá, félek hogy megbánja, hiába mondja már hat éve. Én is 17 évesen csináltattam, de már megbántam.
Ti megengednétek ezt a fiatoknak? A szöveg kb. 8 centi hosszú, egymás alatt.
Ha régóta ugyanazt szeretné, akkor meg. Ha hetente változtatná mit szeretne, akkor nem.
Én tele vagyok varrva, első piercingem is 13 évesen lett, úgy gondolom nem lettem tőle rossz ember. És ha ilyen régóta szeretné azt az egyet, akkor nem valószínű, hogy 1 év múlva azon sírna, hogy szedessem már le, mert megunta..
Én örülnék, ha a lányomnak ilyen konkrét elképzelése lenne, de ő csak kapkod, csapong az ötletek között.. :(
Szóval megcsináltatnám neki!!
Nyugodtan enged meg! :)
Én 14 voltam amikor csináltattam. Én nem bántam meg! Bár nekem ez egy emléktetoválás. Nem olyan, hogy "Hiányzol XY" , hanem egy szimbólum van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!