Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról ha valaki...

Mit gondoltok arról ha valaki (kamasz) a magánéletét egy internetes blogba leírja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem különösebben érdekel.

Már maga a magánélete sem, így aztán azt csinál, amit akar.

Viszont nem mindenki ilyen, úgyhogy ne csodálkozzon, ha kapja majd a kedves megjegyzéseket....

2012. márc. 23. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Én annak nem látom értelmét,hogy sok ismerősöm csinál ilyen blogot és az inkább arról szól,hogy nyaljunk be a másiknak meg írjuk bele,hogy milyen menőre leittuk magunkat stb..

Volt mikor én is írtam blogot-névtelenül- és ilyen jelszóval védve,de 'féltem',hogy majd valaki eltudja olvasni, hiba lesz a rendszerben és elvész minden ezért inkább visszatértem a hagyományos naplóhoz. Amit sajnos ritkán írok (általában ha ideges vagyok).

De szerintem maga a blogolás-naplózás jó dolog,de ország-világ előtt leírni a gondolataidat-érzéseidet-bajaidat,szerintem nem a legjobb dolog és talán nem is olyan őszinte,mintha csakis magadnak írnád.

15l

2012. márc. 23. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én le szoktam írni a blogomba, amit éppen gondolok, vagy ami történt velem mostanában. Tulajdonképpen azt jegyzem le, aminek úgy érzem, hogy ott a helye. Naplóm nincsen, úgyis megunnám egy idő után, ezért nem akarok rá pénzt költeni. Eleinte bárki láthatta a blogomat, mert úgyse érdekel senkit, hogy milyen jól elvoltam a barátaimmal, meg a világfájdalmam se túl érdekes más számára, mostanában viszont úgy írom, hogy csak én láthatom.
2012. márc. 23. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Névtelenül szerintem semmi baj nincs vele-persze ha nem ad meg semmilyen személyes adatot,neveket,ismerősök adatait és hasonló dolgokat.
2012. márc. 23. 18:48
 5/6 anonim válasza:

nekem van blogom.

szerintem így azért jobb, mert ha pl. 2 év múlva vissza nézem akkor meglesz. de én tudom magamról, hogy a naplóm elveszne, mert rendetlen vagyok. számomra ezért jó. És nem kell félreérteni nem olyanokat írok ki,mint amilyet a 2. válaszoló írt, hanem csak simán a napjaimat,érzéseimet, gondolataimat.

2012. márc. 24. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:

én is vezettem blogot, de mellette rendes, hagyományos, papírnaplót is.

rendben van szerintem, ha a magánéletedből, azaz a gondolataidból van ott pár morzsa, pláne akkor, ha ez egy énblog. de kiteregetni mindent, másodpercenkénti eseményeket leírni hülyeség. szerintem.

az egy papírnaplóba való, nem internetre.

ha esetleg valami súlyos betegséged van, vagy egyéb furaságod, és leírod a mindennapjaidat, akkor sem írsz le minden moccanást, rezdülést.. de az ilyennek van értelme.

2012. márc. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!