Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek lehetnek még...

Szerintetek lehetnek még barátaim vagy teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 9. osztályos, és az a problémám, hogy nincsenek barátaim. Pedig én tényleg nagyon igyekszem, úgy gondolom, hogy kedves vagyok mindenkihez, próbálok beszélgetni az osztálytársaimmal, stb. Van 1-2 lány, akikkel jóban vagyok, elvagyok a szünetekben, de ez az iskolán kívül teljesen megszűnik, szinte sosem találkozunk.

Egyszerűen nem értem, hogy sok lánynak a suliban hogy lehet ekkora nagy baráti társasága. Esetleg az gond, hogy én nem vagyok bulizós, ivós típus? Sokszor szívesen bekapcsolódnék a beszélgetésekbe, de én ezekhez a "milyen jó volt szombaton beb*szni" meg "az este smároltam ezzel meg azzal" témájú dolgokhoz nem igazán tudok hozzászólni.

Kérlek segítsetek, mit tehetnék azért, hogy az emberek kedveljenek, és barátkozzanak velem? Eléggé el vagyok keseredve, mert az 1-2 rossz tulajdonságom ellenére (ami szerintem mindenkinek van) nem gondolom, hogy sokkal rosszabb ember lennék, mint mások... :(

2012. ápr. 7. 15:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
14 és fél vagyok. Nincs sok barátom, és ezen nem is akarok változtatni. Amennyiben te nem érzed jól magad ebben a helyzetben, próbálj meg nyitni mások felé. Viszont SEMMIKÉPPEN se csinálj olyat, amit egyébként nem tennél. Add önmagad. Az embereknek így kell megszeretniük, ha meg nem tetszel nekik, akkor már megbocsáss, de le vannak sajnálva.
2012. ápr. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!