Szerintetek lehetnek még barátaim vagy teljesen reménytelen?
15 éves lány vagyok, 9. osztályos, és az a problémám, hogy nincsenek barátaim. Pedig én tényleg nagyon igyekszem, úgy gondolom, hogy kedves vagyok mindenkihez, próbálok beszélgetni az osztálytársaimmal, stb. Van 1-2 lány, akikkel jóban vagyok, elvagyok a szünetekben, de ez az iskolán kívül teljesen megszűnik, szinte sosem találkozunk.
Egyszerűen nem értem, hogy sok lánynak a suliban hogy lehet ekkora nagy baráti társasága. Esetleg az gond, hogy én nem vagyok bulizós, ivós típus? Sokszor szívesen bekapcsolódnék a beszélgetésekbe, de én ezekhez a "milyen jó volt szombaton beb*szni" meg "az este smároltam ezzel meg azzal" témájú dolgokhoz nem igazán tudok hozzászólni.
Kérlek segítsetek, mit tehetnék azért, hogy az emberek kedveljenek, és barátkozzanak velem? Eléggé el vagyok keseredve, mert az 1-2 rossz tulajdonságom ellenére (ami szerintem mindenkinek van) nem gondolom, hogy sokkal rosszabb ember lennék, mint mások... :(
ezt nem értem utolsó. minek linkelted be? még válasz se érkezett rá. és nehogy azt hidd,hogy ez a kérdező írta ki,mert fél óra alatt,csak egy kérdést lehet kiírni. ez ma 15:29-kor lett kiírva,és amit linkeltél 16:00-kor.
kérdezőnek nem nagyon tudok tanácsot adni,csak azt hogy legyél magabiztos, öltözz csinosan,és mosolyogj sokat. esetleg járj el sportolni,ott tuti találsz barátokat. vagy a volt osztálytársaiddal is találkozhatnál néha. 14L :)
Én is 15 éves vagyok és sok barátom van.
Én nem vagyok ilyen tiniribanc, nem iszok, nem pasizok stb.
Mostanába csak a tanulásra koncentrálok nem diszkózom szét az agyam...nem kell olyannak lenned mint a többiek h felfigyeljenek rád. Elég ha vicces és segítőkész vagy. Például a barátnőm és mögém az osztály szarkeverőjét ültették aki persze extranépszerű diszkópatkánycsaj.Nem is beszéltem vele csak néha odaadtam pár színest vayg mesélte m a padtársamnak pár viccet amit meghallott és nevetett. És egy idő után megkedvelt és így már mindenki olyan rendes volt velem...nem kellett ezért se igyak se cigizzek..elég volt a humorom.Szóval csak menj oda a többiekhez és mondd ki a véleményed,mesélj vicceket, mondd el mit csináltál tegnap nem kell az feltétlenül olyan legyen amit ők mesélnek. Szemelj ki az osztályból pár kedves csajt és hívd meg valahová őket:pizzázni(persze ne te fizesd),hozzátok és meglátod találsz barátokat!
Hát ja val szeg nem ugyan ott lakunk de azért érdekelne hol laksz:)
(egy próbát megér)
köszi utolsó előtti :)
utolsónak: pécsi vagyok
tök jó...........én meg pesti:)
majdnem bejött pár kilométer igazán nem nagy szám....
ez az én formám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!