Most ezért én vagyok a gyerekes és idióta? (szituáció lent)
Ikerházban lakunk. Tudni illik, hogy a szomszéd lánnyal nem vagyok valami jóban, egyidős velem, de a szöges ellentétem, mindenki ismeri, kéthetente másik pasi, erős smink, csilli-villi ruhák, öleb, stb. Ma láttam, hogy Facebook-ra kiírta, hogy ő bizony elég másnapos. Mivel április elseje is van, gondoltam kipróbálom, milyen házimozira kapcsolva zenét hallgatni. A szobáinknak közös fala van. Most egy 10 perce tipegett haza, átjött velem üvöltözni, hogy kapcsoljam le ezt a ricsajt, ő másnapos, fáj mindene és hogy én gyerekes vagyok. Tudni illik, alsóban meg amíg egy suliba jártunk megkeserítette az életemet. Most az anyjának is panaszkodik. Félek, hogy egy ilyen kis egyszerű idegesítésből nagyobb balhé lesz. Most mi legyen? Félek, hogy a szüleim az ő pártját fogják fogni.
14L
Hű azt a szomszéd csajszit jól megcsapkodnám,az a viselkedés még egy 16-17 évestől is sok nem hogy egy kislánytól..
hagyd úgy a zenét,és mond meg neki " aki éjjel legény a farkán,legyen nappalis legény a talpán"
utolsó ,te hülye vagy :DD
nem attól leszel nagy ,hogy másnapos vagy ;D
Áhh én bedobnék vami house számot valami komolyat. :P Amitől az én fejem is szét megy nem hogy az övé.. :'D
Szerintem azért elég gáz hogy másnapos 14 évesen.. :O
Valamivel tedd tönkre te is az ő életét..
Pl. kelj fel korán és csinálj zajt.. de ne egyszer hanem gyakran:D
Mondjuk nem tudom te hogy vagy vele én alapból 5 körül kelek (lovam miatt,hogy suli előtt rendbe rakjam) kicsit baszakodjál vele..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!