Koruknál fiatalabbnak kinéző kismamák: volt már ebből az adottságotokból adódó, félreértés, esetleg vicces szituáció?
velem is de elöször anyut irom le
otthon dolgozott apukám vállalkozó volt jött egy úr anyu ment ki elé erre beszólt a pasi hogy küldd ki apukádat.
nekem:
kicsi hasam volt elölről nem is látszott és volt hogy azt hitték csak egy felcsinált fruska vagyok aztán láttam hogy észreveszik a jeggyürüt az ujjamon...
amikor sétáltattam még kicsi volt megkérdezték hogy én vagyok-e a baby sitter mondtam hogy nem az édesanyja vagyok volt meglepetés.
első vagyok, barátnőm sztorija a kedvencem.
Három gyerekes anyuka volt, új helyre költöztek, csöngetett a postás, amikor ajtót nyitott, és megkérdezte tőle, hogy anyukája otthon van-e. :-D
Nemrég diplomáztam, és a talárt vittük vissza anyuval, meg a fiammal, és közölték, hogy milyen szép gyerek, nagyon hasonlítunk, le se tagadhatnánk, hogy testvérek vagyunk:)
Én röhögtem, anyumnak meg hízott a mája:)
nekem az első ilyen félreértés megvolt, pedig még az elején vagyok (13. hét).
Már kezdtek szorítani a nadrágjaim és a napokban elmentem kismama nadrágot venni. Erre a pénztáros kis habozás után figyelmeztetett, hogy "de ez kismama nadrág". Erre mondtam neki, hogy tudom. Mire ő csak hebegett, habogott. Látszott rajta, hogy nem tudja, hogy most azt mondja, hogy "pedig olyan fiatalnak néz ki", vagy azt, hogy "pedig olyan fiatal".
25 éves vagyok, de 5-7 évet tévednek sokszor az emberek, ha a koromról van szó. Már előre félek, a szúrós tekintetektől pl. a buszon, ha már egyértelműen észrevehető pocakom lesz.
Viseld buszken a pocit. Ne torodj, hogy emberek mit gondol(hat)nak majd.
Sokk szerencset, egeszseget, picinek es Neked.
Az egyértelmű pocak is kérdéses.
Velem három héttel a szülés előtt egy idős néni közölte nem túl finom stílusban, hogy legyek szíves átadni neki a helyet, mert fáj a lába. :-D
(Én udvariasan megmondtam, hogy a csomagját szívesen megfogom, de ha ülni akar, keltsen fel valaki mást...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!