Kismamák. Milyen cikis, vicces dolog történt veletek a terhesség alatt?
Rajtam a férjem nevetett, mert 42-ik héten még mindig nem indult be a szülés, és berendeltek kedd reggelre szülésindításra, majd fogtam hétfö délután egésznap csinosítottam magamat, tökéletes hajjal mentem szülni, és mivel gyorsan meg lett a baba (ahogy beértünk a korházba beindult magától), így minden szülés utáni képen csinos, kisimult arccal mosolygok, mintha semmi nem történt volna. jókat rötyögtem a barátnömmel aki szintén ott volt. ja és végig azt modntam a páromnak hogy figelyjen minden képen jól álljon a hajam mert ezeket a képeket életünk végéig nézegetni fogjuk + az összes rokon barát látni fogja.
ja és voltam 38 hetesen gyerekelsösegély tanfolyamon ahol a mentös faszi folyamatosan várta mikor szülök ott meg helyben. habár azt mondta kevés az esély hogy gyors szülésem legyen elsö gyerekkel. (már mint pár perces szülés)
Megszoktam otthon,hogy ha nő a méhem és nyilall,akkor odakapok. (női nemiszervhez,mert oda nyilallott)
Ezt egyszer előadtam egy bevásárló központ kellős közepén.
Csak egy páran látták,nem volt vészes,de azért én cikinek éreztem.
A párom kórházba került, amikor én 11 hetes babás voltam. Bementem hozzá meglátogatni, de már akkor rosszul voltam.
Éreztem, hogy valami nem oké, megkérdeztem három bácsikát, merre van a mosdó, egyik sem tudta, úgy rohangáltam össze-vissza.
Megtaláltam a takarítónőt, mire elmagyarázta, merre van a WC, belehánytam a felmosóvödrébe, mindezt egy vizsgáló előtt, ahol kb 20 fős közönség izgulta végig a magánszámomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!