Frusztrál hogy 1 vagy több kisgyermekedet nevelve nem vagy a topon, a barátaid előtt? Nemcsak fizikailag, meg a háztartásban, hanem pl egy kínosabb szituáció kezelése közben. Érzel olyat, hogy mindenki azt figyeli, hogyan oldod meg a helyzetet?
Nálam az első gyereknél volt leginkább jellemző,hogy a környezetemnek meg akartam felelni,mindig idillikus családi képet nyújtani... :-)
Aztán a kisfiam (középsős ovis,a hiperaktivitás határán ) megtanított,hogy igenis szükség van rugalmasságra,próbálom fegyelmezni mások előtt is ,nem mindig járok sikerrel.
Ha betegek a gyerekek akkor bizony előfordult,hogy nem jutott annyi időm a házimunkára,a jelszavam az szokott lenni,hogy "FONTOSSÁGI SORREND" ,amitől régebben a plafonon lettem volna most már megtanultam lazábban venni.
Képtelenség mindig,mindenkinek megfelelni és nem is kell,leginkább magadnak kell és azt is csak a lehtőségekhez mérten szerintem.
Nalunk Anyosom azt mondta azert nem jon hozzank mert rendetlenseg van,meg zaj es nem birja.Hat 4 gyerekkel nem konnyu de azert neha jol esne ha kijonne segiteni.
A masik engem nem erdekel mar hogy ki mit mond rolam hogy kezelem a gyerekeimet,a gyerekek egyebkent vendegek jelenleteben maskepp viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!