Ha öcsémmel ketten élünk egy háztartásban (én vagyok a gyámja), mindketten tanulunk, milyen kedvezményekre, támogatásokra vagyunk jogosultak?
Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, főiskolán tanulok nappali tagozaton, mellette diákmunkám van, a testvérem 17 éves diák, a szülők fizetik a gyerektartást nekem (havonta mindkettőjüktől 25.000 Ft), illetve a családi pótlék (13.200 Ft) a jövedelmünk.2011. máj. 24. 11:53
1/9 anonim válasza:
ezt nem értem...szülőK??akkor miért te vagy a gyám?vagy kinek a szülei?
2/9 anonim válasza:
Önkormányzatnál lehet lakásfenntartási támogatást kérni, vmilyen gyerekvédelmi is van. Menj be az önkormányzathoz, ott a helyi támogatásokról bővebb infot fogsz kapni.
4/9 anonim válasza:
Én sem értem h lehettél a gyámja így ...
Különben ha be mész a gyámügyre ott bővebb információkat tudhatsz meg a jutattásokról
5/9 A kérdező kommentje:
A szülők külföldön élnek (külön-külön, elváltak), és mivel az öcsém kiskorú, nem lehetne itthon szülői felügyelet nélkül, ezért vagyok én a gyám. Ez a lakásfenntartási nagyjából mekkora összeg?
2011. máj. 24. 12:09
7/9 anonim válasza:
értem,köszi,de ha a szülők kint élnek a gyereküknek küldhetnének többet...szép szülők ne is haragudj.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm.
2011. máj. 24. 12:30
9/9 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 12:14
Neked köszönöm.
Ez már az ő lelkiismeretük, hogy ennyit küldenek...
2011. máj. 24. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!