Csak én vagyok lusta? Amikor alszik babátok akkor mindig csináltok vmi hasznosat a háztartásban?
Persze, hogy így :)
Az én kislányom most volt 3 hetes, a te babád mekkora?
Lehet, hogy nagyon rosszul gondolkodom, de én néha örülök, ha végre kiszabadulok a szobából és kicsit mosogathatok, moshatok, porszívózhatok. Szeretek a babámmal lenni, csak szegénykém hasfájós és néha bizony úgy érzem picit elég volt a nyűglődésből, és akkor házimunkával kapcsolódom ki.
Talán furán hangzik. Bár engem koraterhesen rúgott ki a főnököm és azóta itthon vagyok, mert munkát persze nem találtam terhesen, szóval 7 hónapig terhesen itthon másra se volt gondom, csak házimunkára, úgy tűnik megszoktam. Persze azért pihenni is szoktam. Éppen most raktam le a babám, aki lassan 6 hetes, ma is kicsit hasfájós, most ettem és megyek pihizni én is.
Egyébként szerintem pihenj amennyitr csak tudsz! Ártani nem árt.
Jelenleg alszik a babám és itt vagyok. :) Most próbálom magam rávenni a mosogatásra. :) Kupi nincs, csak a pár tányér mosatlan. Nem érem magam rosszul tőle. Ha jön hozzánk valaki váratlanul, akkor sincs semmi szégyellni valóm, mert ha nem is állandóan, de azért elpakolászok és takarítgatok is. :)
Na asszem megyek, mosogatok, míg fel nem kel. :)
Néha rám tör a munkafrász és le sem állok amíg alszik, de ma pl. lustultam, szunyáltam a manómmal.
Legtöbbször nagyon nincs kedvem a házimunkához, de csak ilyenkor tudom csinálni, mert amióta kúszik-mászik a kicsim 100 szememnek kell lennie és még így is kék-zöld a homloka, folyton odaüti magát. Plusz a sok óbégatás, fogzás, pisi-kaka, átöltöztetés, előkecsere... ma egy levesporból készült meggylevest kb. háromnegyed órán át gyártottam, persze több részletben...
Én is inkább itt lógok. Most 6,5 hós a kisfiam, a terhességem 3. hónapja óta itthon vagyok. Őszintén szólva már borsódzik a hátam a házimunkától (régebben a padlóról is lehetett nálunk enni, most meg örülök, ha hetente egyszer rá tudom venni magam, hogy felmossak). Most is kint vár rám a konyhában vagy 3 adag vasalnivaló, illetve takarítani is kellene. Valószínűleg azért van így, mert nap nap után ugyanaz, nincs semmi kikapcsolódásom. Már az internetre is csak megszokásból jövök fel. Pár napja kitaláltam, hogy nyelvet fogok tanulni, hátha az visszazökkent a normál énemhez.
Megyek is vasalni, míg alszik a Manó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!