Szerintetek megoldható magándokival a következő szituáció?
Ha valóban korrekt a doki, nem hogy belemegy, hanem azt mondja, adj, amennyit erre szánsz (vagy akár az is felajánlja, hogy ingyen is vállal, ilyet is ismerek ). Eleve nem lehet tarifája, csupán a hozzá járók szerint ennyi. Ha ő maga kiköti, mennyit kér, akkor számlát kell adjon és adózni kell utána.
Különben minden elkötelezettség nélkül járhatsz bárkihez, nem kell őt felfogadnod.
ha fizetsz havi 7 ezret, nehogy már a végén még a 10x-ét add:-((((
Ha meg ő kér ennyit, akkor szóba sem állnék vele.
Én is ennyit(7E) fizettem 3 éve a terjhhesgonozásért(5 alkalom volt összesen) szülés utááni kontrollon kapott 20 ezret)
Vagy adsz egy pár ezer ft-os ajándékkosarat, hid el a dokid nem fog éhen halni
Én a következőt tenném:
Csak a 7.hónapban (vagy ott körül) keresném fel a dokit, h szeretnék nála szülni. Addig meg járj a sima körzetis terhesgondozásra. Ők is ugyanazt csinálják, csak ingyért.
Nyugodtan elmondhatod neki, h nem a legjobb az anyagi helyzetetek, és azért csak most jelentkezel, de ha nem akarod az orrára kötni, akkor mondhatod, h úgy gondoltad eddig, h majd az ügyeletesnél szülsz, de most mégiscsak jobb szeretnéd ha ő lenne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!