Most ezért én vagyok a gyerekes és idióta? (szituáció lent)
Ikerházban lakunk. Tudni illik, hogy a szomszéd lánnyal nem vagyok valami jóban, egyidős velem, de a szöges ellentétem, mindenki ismeri, kéthetente másik pasi, erős smink, csilli-villi ruhák, öleb, stb. Ma láttam, hogy Facebook-ra kiírta, hogy ő bizony elég másnapos. Mivel április elseje is van, gondoltam kipróbálom, milyen házimozira kapcsolva zenét hallgatni. A szobáinknak közös fala van. Most egy 10 perce tipegett haza, átjött velem üvöltözni, hogy kapcsoljam le ezt a ricsajt, ő másnapos, fáj mindene és hogy én gyerekes vagyok. Tudni illik, alsóban meg amíg egy suliba jártunk megkeserítette az életemet. Most az anyjának is panaszkodik. Félek, hogy egy ilyen kis egyszerű idegesítésből nagyobb balhé lesz. Most mi legyen? Félek, hogy a szüleim az ő pártját fogják fogni.
14L
halkítsd le ...
de az durva, hogy ő is 14? és másnapos ? pasik ?
én nem halkítanám le.. egyáltalán.
Ha meg elővesznek azt mondanám, h nem volt annyira hangos, de nyilván másnaposan eléggé érzékeny lehet a hallása valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!