Javítóintézet? Ma azt mondták a szociális osztályon, döntsem el keddig, hogy be akarom-e rakni a 14 éves lányomat javítóintézetbe. Ha igen, megindítják az eljárást. Szerintük más megoldás nincs. Sajnos már szerintem sem. :- ( Szerintetek?
Kedves utolsó válaszoló!!
Egyáltalán nem az írtam, hogy elfogadható ha egy 16-17 éves lop vagy ilyesmi, hanem azt, hogy a mai világban azon már nem lepődnék meg!!! Én 14 évesen még babáztam, pedig most is csak 19 vagyok, nem volt olyan rég!!
Úristen.. :O
Én is 14 leszek ősszel és komolyan ledöbbentett a kérdés.. :O
Nekem könyörögnöm kell anyumnak hogy jöjjön velem valahova.
Tanácsot nem nagyon birok adni, de az talán segíthet ha beszélsz a barátaival hogy távolodjanak el tőle mert különben el veszítik a lányod.. borzalom amit csinál. :(
Sok szerencsét.
Tegnap voltam a gyámügyeseknél, kellett volna jönni a lányomnak is, hogy őt is meghallgassák, persze ő nem jött. Mondtam neki, hogy most ettől függ a jövője, és itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy tisztára mossa magát, és megmagyarázza a viselkedését, esetleg kaphat még egy utolsó esélyt. Persze nem jött el. A gyámügyesek megírták helysettem a kérvényt újra, amit beadtam a bíróságra. /a kárvényvben az áll, hogy nem bírok a lányommal, le van írva mi mindent csinál , mi mindent megpróóbáltam én csinálni, és kérem, hogy 6 hónapra menjen javító intézetbe/. Azt mondták a bíróságon, két hét múlva tárgyalás, még 2 hét amíg jogrős lesz a döntés, és május elején viszik a lányomat. Ma reggelre is reggel 3-kor jött haza. Diszkóban volt. Belefáradtam.
Az egyik válazsadónak: Ja, és nem kell bűncselekményt csinálnia ahhoz, hogy javítóintézebe kerüljön. Elég, ha iskolába nem jár rendesen, /ezért már a gyereksegélyt sem kapom/és elég, ha én kérem, mint szülő hogy javítóintézetbe tegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!