Javítóintézet? Ma azt mondták a szociális osztályon, döntsem el keddig, hogy be akarom-e rakni a 14 éves lányomat javítóintézetbe. Ha igen, megindítják az eljárást. Szerintük más megoldás nincs. Sajnos már szerintem sem. :- ( Szerintetek?
17:29-esnek
Már kidobtam a kedvenc farmerját, mikor 10-edszer mondtam, hogy rakja el, és 5 azt kérdezte, hgoy én mire vagyok? El volt tiltva számítógéptől. tvtől, de nem használt. Nem mostam rá, erre ő mocskosan járt -nekem volt szégyen. Ha nem főztem, evett máshol. Mikor rajta kaptam, hogy a nappaliban cigizik, jól összevesztünk,kapott egy pofont is, erre oda lökött az ajtóhoz, azt kiabálta, én neki nem fogok parancsolni, hgoy cigizhet-e vagy nem, azt mondtam, ha nem tetszik neki velem, akkor ott az ajtó, mehet. El is ment. 3 napra lelépett.
Sajnállak :(
Bár nekem ilyen jó anyukám lett volna...
Sajnos szerintem akkor itt nem nagyon van már más választás :(
Ha intézetbe adod, még van esély, hogy megjavul, viszont ha nem, és továbbra is ezt műveli, akkor ebbe te fogsz belerokkanni.
Na most engem le lehet pontozni, nem érdekel!
F*szom lesz*rja a hülye %-ot.
Kedves Kérdező. Először is minden elismerésem, hogy eddig kibírtál egy ilyen nyamvadt kis genetikai csődöt mint a lányod. Ha találkoznék vele esküszöm szét rugdosnám! De ha én lennék az anya, már rég kitettem volna szűrét otthonról.Menjen ahová akar, még bűntudatom sem lenne ha történik vele valami.
Az eszem meg áll. Remélem, hogy majd egyszer jól megjárja és ráeszmél, hogy mit vesztett.
MÁSNAK szülei nincsenek!Se anya se apja!Ha van is az veri, megalázza, nem neveli, esetleg még szörnyűbb dolgokat tesznek! És a te lányod?Mindent megkapott ki volt ny*lva a s*gge
mégis úgy viselkedik veled mint egy utolsó senkiházival!
Hát ez mi?!
Fuhh de bekattantam. De hidd el, más sorsokhoz képest a lányodnak arany élete van, szóval nem értem őt egyáltalán.
Menjen is csak javítóintézetbe!
megkérdezhetem, hogy merrefelé laktok?
egyébként meg 14!!!!!!!!!! éves.. mit akar ilyenkor a diszkóba??
vetesd el egyszer egy rendőrrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!