Javítóintézet? Ma azt mondták a szociális osztályon, döntsem el keddig, hogy be akarom-e rakni a 14 éves lányomat javítóintézetbe. Ha igen, megindítják az eljárást. Szerintük más megoldás nincs. Sajnos már szerintem sem. :- ( Szerintetek?
Végigolvastam a történetet, szomorú, hogy ilyenek vannak:(
Mi van veletek?
Ha nem vagyok indiszkrét, melyik intézményben van a lányod?
Sok-sok töprengés után úgy döntöttem, hogy hazahozom próbaidőre a lányomat. Nem lett egy álomgyerek, soha nem lesz az, de ahhoz képest amilyen volt nagyon sok a pozitív változás. Középiskolába jár, nem lóg, közepesen tanul. A megegyezett időre hazajön. Ha csavarog és felhívom mindig felveszi a telefont, tehát van pozitív változás, de ezt nem merem elkiabálni. Ha pénzt bízok rá /fizesse be a lakbért/ akkor sincs semmi probléma, az utolsó fillérig elszámol.Így végig gondolva, azt hiszem,. jól döntöttem, mikor egy évere beadtam javító intézetbe, és ha kéne, megtenném újra. Persze néha-néha vannak veszekedések, de már megtanult bocsánatot kérni, és tisztázni a helyzetet. Tehát egyenlőre segített a javítóintézet, de nyugodt akkor leszek, ha kezében lesz az érettségi bizonyitvány.
Mindenkinek köszi a biztatást, a megértést, akik pedig durván elitéltek, azoknak annyit, majd ha végig járják az én utamat, akkor itélkezzenek felettem.
Ő mit mond? Bán dolgokat? Szerinte is jó ötlet volt a javító?
Örülök, hogy jól (jobban) alakulnak a dolgaitok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!