Javítóintézet? Ma azt mondták a szociális osztályon, döntsem el keddig, hogy be akarom-e rakni a 14 éves lányomat javítóintézetbe. Ha igen, megindítják az eljárást. Szerintük más megoldás nincs. Sajnos már szerintem sem. :- ( Szerintetek?
csak megjegyzem, hogy a felnőtt bűnözők rendőrségi lajstromában is benne van, még az általános iskolai "csínytevésük " is.
általában ez valóban nem nevelési hiba, hanem mindig a rossz családi körülmény hozza magával, vagy elárvulás, válás, amikor pont úgy van időzítve, hogy pont sérülékeny a gyerek lelke.
első számú tünete, hogy nem bírnak a társadalmi rendszernek megfelelni,olyannak ami kötelező. iskolába járni, pontosnak lenni,később munkába járni. később jön a törvények áthágása is.
Huhh elolvastam és ez nagyon durva.Voltam én is lázadó tini,de amikor elszöktem otthonról és hajnalban 5 órakor settenkedtem haza apukám ott ült a szobámban és lekevert egy akkora pofont,hogy szó szerint rá estem az ágyra és kb úgy leordította a fejemet hogy még a szomszédok is felébredtek rá.
Akkor én olyan szinten betojtam hogy még álmomban sem mertem volna újra ilyesmire vetemedni.Tény hogy elég veszélyes bulik voltak akkor és akár bajom is lehetett volna,most már "felnőtt" fejjel látom.Eltartott egy ideig a mosolyszünet viszont egy kis idő múlva rádöbbentem hogy én voltam a hibás nem pedig apa vagy anya,mert nem így neveltek.
22 évesen azt mondom hogy igenis le kell keverni neki egy istenest aztán szembesíteni kell a dolgokkal.Egy kis hiszti meg mosolyszünet aztán lenyugszanak a kedélyek és kibékülhettek.
Utolsó! Ezt én is megkaptam. Pedig nálunk apa volt a jófej szülő.
Egy másik kérdésnél leirtam a nővérem sztoriját.
Nem tudom, ott mit mondanának kiváltó oknak.
Nem olvastam,végig a válaszokat csak az első 3 oldalt.Érdekes volt,végig olvasni a válaszokat,vagyis hát nekem mindenképp siralmas.....
Kedves Kérdező nem tudom,hogy alakult azóta az életetek,de szerintem a lányod úgy ÉRZI,hogy megfojtod,levegőt se hagysz neki venni,és érzelmileg akarod zsarolni,illetve irányítani innentől kezdve mindenben.
Na már most én nem azt mondom,hogy ez tényleg így van vagy hogy ez jó ahogy viselkedik,vagy neki van igaza,csak ezt szűrtem le ahogy elolvastam a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!