Javítóintézet? Ma azt mondták a szociális osztályon, döntsem el keddig, hogy be akarom-e rakni a 14 éves lányomat javítóintézetbe. Ha igen, megindítják az eljárást. Szerintük más megoldás nincs. Sajnos már szerintem sem. :- ( Szerintetek?
18:28-asnak
Szlovákiában lakunk,volt már "rendőrösdi" is, de ezzel csak felvágott a haverjai előtt.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.
Ne feledd, jó anya vagy. Tényleg. Vannak olyan helyzetek, amikor a szülő gyengesége a hiba, és ő okolható. Te mindent megpróbáltál, ne okold magad. Nem értem, hogy mi üthetett belé, nemhogy megbecsülné, hogy vért izzadva próbálod felnevelni őt. Egy pszichopata a lányod, nincs lelkiismerete.
Küldd intézetbe...
Majd írd meg, mi történt.
Micsoda tiltja törvény hogy kapjon egy hatalmas pofont az ember saját gyereke?
Ekkora baromságot,már így van egy csomó kezelhetetlen,neveletlen gyerek..ekkora egy idióta törvényt,jó persze nem a rendszeres verésről van szó,de sokszor kiskorban a fenékre,kézre csapás,nagyobbnál egy pofont néha elengedhetetlen
szerintem sem nagyon tehetsz semmit,kiskorában elrontottad,túl hosszú pórázon tartottad,inkább ad be ott csak helyre teszik
bocsi elküldte.
a lányodnak mindene megvan,komolyan nem értem ezt a gyereket,hú úgy elverném,úgy helyretenném az biztos,kis csitri és így bánik az anyjával aki egyedül neveli ráadásul,sajnállak,azt is hogy a lányod így kihasznált téged
Úristen nekem kb már könyörögnöm kell anyámnak,hogy menjünk már együtt valahova..
Szerintem jó anya vagy..ennyi mindent megpróbálni. Csoda,hogy még birod.
Sok kitartást!!Remélem rendbe jönnek a dolgok.
Amúgy ezt a kérdést nem tudod megmutatni neki? hagy olvassa el és gondolkozzon el rajta. Ez sem használna?
nekem a legdurvább az egészben, amiket itt mesélsz, hogy még csak 14 éves. ha 16-17 lenne, nem lepődnék meg... de 14??? !!! :(
sajnos itt már nem nagyon van más megoldás, nem fogod tudni helyretenni, ha eddig nem sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!