Fiúk, mit gondoltok a veletek egyidős lányok fogyózási
mániájáról?
Figyelt kérdés
Komolyan, néha kiveri nálam a biztosítékot, amikor egy szép, formás lány, akin éppen csak hogy annyira húsos, hogy rendes cicje, combja, feneke meg egy kicsi hasa van, folyton diétázik, hajszolja magát, koplal, stb. van néhány ilyen havercsajom is, nem igazán értem meg őket...
Mindenkinek joga van úgy kinézni ahogy akar. Nem te fogod eldönteni, hogy neki mi a szép, azért mert neked tetszik ha van mit fogni rajta...
2012. márc. 16. 17:05
2/15 anonim válasza:
Ja meg különben sem látsz az életükbe. Sminkkel, ruhával, fotókon kicsit más mint a valóságban amit csak ő tud...
2012. márc. 16. 17:06
3/15 anonim válasza:
Önbizalomhiányban szenvednek. Bár kamaszkorban ez valamilyen szintig normális és érthető.
Próbálnak megfelelni az általuk jónak tartott normáknak. (Belső s külső).
Keresik önmagukat.
Ha bókolsz nekik, de nem csúfolódva! hanem komolyan, azzal segítheted őket nagyon!
34/N
2012. márc. 16. 17:14
4/15 anonim válasza:
De most ezen mi az önzbizalomhiány? A kérdező maga mondta, hogy valóban van rajtuk kis felesleg tehát nem 40 kg-os anorexiásra akarnak fogyni. Ha nekik úgy tetszik, hogy semmi felesleg nincs rajtuk, akkor abban mi a baj?
2012. márc. 16. 17:16
5/15 anonim válasza:
a "szép formás" számomra épp azt jelenti, hogy nincs rajta felesleg, de úgy tűnik, már ezen is mindenki mást ért... :o)
2012. márc. 16. 17:19
6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs rajtuk felesleg. Kb. olyan 160cm/60-63kgs csajokra gondoltam.
Nem is deszkák. Nem azokat akarom bántani, akiknek meg éppen ezt adta a természet, csak számomra furcsa, hogy minden lány rájuk akar hasonlítani...
2012. márc. 16. 17:24
7/15 anonim válasza:
Ő dolduk, némelyiknél teljesen felesleges :S Nem a nagyon vékony lányok tetszenek szerintem nekünk hanem a telt idomokkal rendelkezők.
2012. márc. 16. 17:58
8/15 anonim válasza:
Kérdező!
Hány éves vagy?
2012. márc. 16. 19:41
9/15 anonim válasza:
Én elég vékony vagyok,de nem a fogyókúrák miatt ,rendesen eszem és napközben is sokszor nassolok,de nem hízom. az osztályomban is sokan fogyóznak pedig szinte tökéletes alakjuk van,én sem tudom miért csinálják
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!