Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiúk, mit gondoltok a veletek...

Fiúk, mit gondoltok a veletek egyidős lányok fogyózási mániájáról?

Figyelt kérdés
Komolyan, néha kiveri nálam a biztosítékot, amikor egy szép, formás lány, akin éppen csak hogy annyira húsos, hogy rendes cicje, combja, feneke meg egy kicsi hasa van, folyton diétázik, hajszolja magát, koplal, stb. van néhány ilyen havercsajom is, nem igazán értem meg őket...
2012. márc. 16. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem végre egy pasi akinek nemcsak a deszka lányok (illetve nagy mell, gömbölyű de kicsi fenék de egyébként kicsi lapos has stb.) tetszenek/nem azt hangsúlyozza a lányoknak hogy legyenek tökéletesek

szal sztem nem kéne lecseszni

a fogyózás (bizonyos kereteket túllépve) a legnagyobb baromság

2012. márc. 18. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
hát azért a 160cm/60kg nem olyan vékony sőt...én a 176cm-hez vagyok 58kg és nem mondanám magam olyan hú de vékonynak..
2012. márc. 19. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:

és ha nem vékony?

akkor is lehet szép nem kell hozzá fogyni

(saját sztoriból tudom, lefogytam 16 kg-t (66-50) nem lett több önbizalmam, sőt még szebbnek sem éreztem magam

2012. márc. 20. 17:29
 14/15 anonim válasza:
55%
mert látják a tv-ben a "tökéletes modellalkatot" és mert minden ezt sugallja. egy női ruhaboltban is a legtöbb ruha olyan vékonyakra való, ami egyébként kevés van, a kicsit húsosabbaknak meg úgy néznek ki benne mint a kötözött sonka. de a divatot követni kell, és ha a csontsoványság a divat, le kell fogyni, a férfiak véleménye itt már rég nem számít
2012. márc. 21. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért kell egy lányra olyan jelzőt használni h deszka???

Lehetne szebben is fogalmazni...aki 'deszka' annak pici a cicije...cicije mindenkinek van..még a fiúknak is...nem értem miért kell ezt a jelzőt használni egy vékony kis mellű lányra..

Mindenkinek szíve joga fogyókúrázni...és nem minden fiúnak a teltebb lányok jönnek be..mindenkinek más és ez így szép!! :D

2012. jún. 15. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!