Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek baj van velem?

Szerintetek baj van velem?

Figyelt kérdés
16/l vagyok. És amikor lekezdődik a nyári szünet vagy akár téli és nem járok bulizni, nem piálok, nem discozok mindennap, nem pasizom,nem volt még pasim... stb. ezért a többiek állandóan piszkálnak, hogy az már nem élet hogy 16 évesen én inkább otthon ülök, facebookozok,olvasok,a rokonaimnál vagyok vagy zenét hallgatok. A szüleim nem nagyon engednek,anyám mindig bepánikol, hogy milesz ha megerőszakolnak stb.stb. De nem csak az osztálytársaim, barátaim,ismerőseim mondják is ezt, hanem felnőttek 40-50 évesek is és fiatalabbak is pl 25 évesek.én pedig mindig szégyenlem ezt... a suliban kiatalálták h stréber vagyok, pedig egyáltalán nem tanulok állandóan. pl hazaérek 2kor eszek utána facebook, max egy óraát tanulok és utánna nézem a kedvenc sorozataimat! így már kétszeresen is mindenki utál. Tényleg én vagyok a hülyE? vagy mindenki más?
2012. febr. 16. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát ezért én felvállalom, hogy KOCKA vagyok, de több időt töltök emberek között, mint amit a leírásod tükröz úgy, hogy nem piálok, cigizek, meg bármi mással füstölök... Úgyhogy én valami egyszerűbb hobbit keresnék, mert látom írtad ott nincs túl sok lehetőség, de valamit csak ki tudsz találni. ;)
2012. ápr. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!