Szerintetek baj van velem?
Hááát.. Szerintem a két leírt megoldás között azért van más út is. Tehát nagyon jól teszed, hogy nem piálsz,nem drogozol, nem lógsz az utcán és a discoban. De azért 16 évesen még annyi, de annyi nagyon jó dolgot tehetnél a sorozatnézés, facebookozás helyett. Szóval arra gondolok, hogy olyan gyönyörű ez a világ - hiába mondanak sokan mást..- inkább menj ki szánkózni, kirándulni, ha van kivel, hát hógolyózni. És a bulikban sem csak inni lehet, találhatsz olyan barátokat, akik talán beszélgetni is tudnak, sportolhatsz, zenélhetsz, táncolhatsz. Ha nem discóba, hát táncházba..
Szóval szerintem kezdj el élni. Az idő nagyon értékes dolog, a tv előtt meg pont kidobod.. Nagyon fontos, hogy legyen az embernek valamilyen közössége. Igazi, nem virtuális. Ha hívő vagy tájékozódhatsz fiatalos gyülekezetről, ha nem, találhatsz valamilyen sport, tánc, természetjáró egyesületet. Valamit, ami megfelel az értékrendednek is. Kalandra fel!
engem kb 10 éves korom a lovak érdekeltek, ha szabad időm volt mindig lovagoltam, de azért bulizni is jártam hétvégente, amikor már voltam annyi idős,mint most Te.
Ha neked az otthon ülés és a sorozatok kapcsolnak ki csináld azt, de azért szerintem elmehetnél hébe-hóba a haverokkal ide-oda... :)
Szia semmi gond nincs azzal,hogy 16 évesen nem bulizol,pasizol,iszol stb. de a sorozatnézés helyett lehetne valami hobbid is,vagy lógj a normális barátnőkkel akiknek szintén nem a smink,műköröm,pasizás,piálás a "szórakozása",mint a sok tucattininek,akiknek igazából fogalmuk sincs sem az életről,sem arról,mi a szórakozás.
Nagyon elcseszett manapság a tini társadalom,kevés értelmes tini van aki nem akar beolvadni közéjük,akinek van normális értékrendje és tartása.Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni,vágj vissza keress hobbit és említsd meg te nem érsz rá magadat rombolni,mert ezt és ezt csinálod,és hogy a bulizás ideje az érettségi után,a főiskolán van nem kis 13-16 éves tiniként.
Figyu, én 36 éves leszek, de már az én időmben is 'ciki' volt normálisnak lenni!
4-5 lány volt az osztályban csak (sima gimi), aki nem szolizta magát csokibarnára, és nem állandóan az aktuális pasija f.rkáról beszélt.
Egy idő után már minket sem hívtak bulikba, utólag hallottuk hogy mata részegen ki kit dugott meg.
Mi 'lesajnáltak' jól elvoltunk együtt, sokat csavarogtunk gyrosoztunk, együtt főzőcskéztünk, a mai napig jóban vagyunk, tartjuk a kapcsolatot.
Én mondjuk jártam bulizni, de csak havi 1-2 alkalommal, péntek esténként. Nagyon élveztem sokat táncoltam, lecsúszott 1-2 vodka-narancs és kész. Soha nem volt semmi zűr, se megerőszakolni, se kirabolni nem akartak soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!