Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Ezt az utolsó 1-2 hetet (+a jövőhetet a tehetséggondozó felvételi miatt) a felvételire akartam szentelni. Úgy, hogy mindennap lefekszem időben, és mindennap csinálok 1-1 feladatlapot, stb. Ehelyett mindig az van, hogy suliba úgy elvagyok, viszonylag aktív vagyok, aztán hazajövök, mivel már megkaptuk a félévit ezért nem írok házit (amúgy kitűnő vagyok) mert szünetekben megcsinálom, ill. olyan könnyű a sulim hogy nincs sok követelmény, elég ha az órán figyelek.

És egy csomó ötletem lenne, mit csináljak (mozgás, elmenni úszni, éneklés, olvasás, rajzolás, írás, levélírás), de kedvem viszont nincs hozzá. Olyan mintha várnék valamire, de nem tudom mire. Egyfolytába éhes vagyok, ám van hogy nincs pénzem ezért csak az itthoni csokit eszem egész nap vagy valami egyszerű kaját, de ezeket is unom már... És nem csinálok semmit, gépezek egész nap. Képtelen vagyok felállni, álmos vagyok, kedvtelen, éjfélkor fekszem le és így másnap is fél8-kor kelek...

2012. jan. 18. 21:01
 1/2 A kérdező kommentje:

Vagy lehet hogy csak a felvételi miatt van ez? MErt még a szóbelikre is készülnöm kell, ami február végén lesz. Meg most szombaton+jövőhét szombaton lesznek az írásbelik.

Ja és a legfontosabbat kihagytam. Amiikor nem szórakoztatom magam valamivel hanem csak úgy ülök (buszon) akkor sose gondolok semmire. Vagy így külön egy dologra, egy hangra, de így nyitott szemmel szoktam aludni...És ez nem olyan mint mikor meditálni szoktam, hogy kiélvezem a jelent, stb és feltöltődök energiával, hanem nyitott szemmel alszom, aztán egy idő után leragad a szemem..

2012. jan. 18. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű: elfáradtál, pontosabban az agyad. Valamint van egy nagy adag vitaminhiányod.

Félévkor minden nyolcadik osztályos leenged egy kicsit, de ezt most nem szabad, mert itt a felvételi.

Megoldás: vegyél erőt magadon és tanulj a felvételire, mert ha nem sikerül, utána csak magadat vádolhatod. Csoki helyett inkább gyümölcs, és ha egy kicsit tényleg elmész úszni, abból nem lesz semmi baj. Jobban fog fogni az agyad.

2012. jan. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!