Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történik velem? X (

Mi történik velem? X (

Figyelt kérdés
Amióta megláttam A bukás-Hitler utolsó napjai című filmet azóta nem tudom mi történt velem... Valamiért elkezdtem Hitler iránt érdeklődni, ami még nem is lenne baj. Tartottam az iskolában egy előadás, ami a többiek szerint nagyon érdekes volt, DEEEEE... nem tudom mi van velem. Megnéztem a Hitler- A Sátán feltámadása című filmet és kb minden nap 11 ig nézzek Adolf beszédeiről videókat vagy csak sima videókat róla. Kicsit betegesnek tűnik. Nem bírom már fizikailag. Most már talán egy kicsit jobb, de nem tudom, hogy miért rajongok ennyire Adolfért. Bár leginkább az tetszik benne, hogy ő volt az egyik legnagyobb szónok... Ez nem normális tudom. Mit tehetnék ellene???

2012. jan. 11. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem volt nagy szónok... Azért is tudta montypájton olyan könnyen parodizálni.
2012. jan. 11. 21:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem, akkor nem hitt volna benne egy egész nép. Bár az is igaz, hogy eléggé rossz helyzet volt, akkor No-ban.
2012. jan. 11. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

Két opció van:

-Kamu kérdés

-Valami nagyon fiatal és ostoba gyerek vagy.

Tök mindegy, hogy kiről van szó, a fanatizmus eleve nem normális.

2012. jan. 11. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is volt ilyen csak Hitlerrel hanem Michael Jacksonnal ugye róla azt mondták hogy pedofil és az arca átoperálásáról szóló hírek is nagyon felkeltették az érdeklődésemet. Élőszőr ugye ugyan azt mondtam mint mások amit ma már nagyon szégyellek és imádom Jackson természetese úgy hiszem, sőt tudom hogy nem volt pedofil, és az hogy átoperáltatta az arcát annak biztos megvolt a jó oka.Ez kérem szépen marketing ami Jacksonnal volt. Ami veled történik az más, téged elkezdett érdekelni Hitler kegyetlensége (szerintem) és az is hogy hogyan tudta rávenni az embereket(meg hogy miért gondolta így).Nem vagy buta ahogy ez egyik válaszoló írta, csupán nem tudod megérteni a (tetteinek a) miértjét így nézel róla videókat olvasol róla.Nyugodtan folytasd DE óvatosan !Nagyon könnyű egy könyvön, egy filmen keresztül átkódolni az agyad.
2012. jan. 11. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Nézd meg Chaplin 'A diktátor' című filmjét, és aztán gondold újra végig, mekkora szónok is volt Hitler... :) Egyébként az nem baj, hogy érdekel a téma. Amíg nem értesz vele feltétlenül egyet, vagy nem akarsz a nyomdokaiba lépni, nincs okod szégyenkezni.
2012. jan. 12. 11:58
 6/10 catchkoo válasza:

Hitler a 20. század egyik legnagyobb hatású személyisége. Ebben amellet, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen volt nyilván személyes adottságai is nagy szerepet játszottak. Nem csoda, ha rád is nagy hatássassal van.

Én azt javaslom, hogy foglalkozz a személyén túl azzal is, hogy milyen következményekkel járt a fellépése. Két film jut hirtelen eszembe, amik nekem önmagukban is nagy élményt jelentettek: Az élet szép (Roberto Benigni 1997) vígjátéknak is elmehetne a fergeteges humorával, azonban ennél sokkal több, a remény győzelmét mutatja be egy család (és egy egész földrész) tragédiája fölött. A Valahol Európában (Radványi Géza 1947) bár érződik rajta, hogy kommunista megrendelésre készült de nagyon hitelesen, sok szeretettel és vidámsággal mutatja be a háború után az élet újraindulását.

Ha ezeket a gondolatokat is odateszed Hitler személye mellé, sokkal hitelesebb kép tud benned kialakulni róla.

2012. jan. 12. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Hitler hatalmas személyiség volt. Csak most próbálják meg gonosznak beállítani. Igaz hogy nekünk magyaroknak nincs miért szeretni de szerintem majd az utókor nagyra fogja értékelni igazságérzetét és a hazája iránt érzet szenvedélyes szeretetét ebből mi is tanulhatnánk.
2012. jan. 12. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:

hát én is ilyen vagyok, hogyha valami eddig ismeretlen dologgal találkozom akkor filmeket nézek, könyveket olvasok, kutakszom a témában és ilyenkor még nem is döntöm el hogy tetszik-e vagy nem, csak érdekel, az később alakul ki.

de tetszik amit mond, a nézeteivel szimpatizálsz, feltámad benned egy vágy, hogy "igaz, így kéne", vagy egyszerűen csak "lebénít" az, hogy ennyire hatással bírt az emberekre, hogy ezeket ilyen komolyan gondolta, hogy ennyire nagy személyiség volt??

mert nem mindegy.!!

2012. jan. 12. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Inkább azért érdekel, mert egy egész népet tudott irányítani. És nem értek egyet a nézeteivel. Bár a hazája iránti szeretete nagyon tetszik, de azért sok minden rosszat elkövetett, amit nem lehet elfelejteni...
2012. jan. 12. 21:29
 10/10 anonim válasza:
Én így vagyok Samara Morgannel,habár tudom h nem létezik,de na.:D (nézhettek hülyének,mindenkit leszarok.>;] )
2012. jan. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!