Mi történik velem? Mit tehetnék?
szia!
nem ítéllek el azért amiért megbuktál!:)
szeretnél 9.-be menni,lebegjen ez a szemed előtt és ülj le tanulni ne MAGOLJ,HANEM TANULJ!!!!
CSINÁLJ SZÍNES KÁRTYÁKAT AMIN KÉRDÉSEK éa a hozzájuk tartozó válasz van!
menj ki a friss levegőre és ott kezd el tanulni amíg nem
sik sikert!:)
14/Lkéső
Nagyon egyszerű, hiányzik az igazi akarat, és bármennyire is fáj ez lustaság.
Vegyél magadon erőt és ülj le tanulni, ne itt siránkozz.
szia!:)
ide tudsz nekem írni:
esztus.1997@freemail.hu
ez a kártyás megoldás jó.de csinálhatsz memóriakártyát.felírsz az egyikre egy kérdést és egy másikra a válaszát.számozd be őket,a kérdésnek az eleére írd,a válasznak a hátuljára,hogy tudd,jól válaszoltál-e.ebből többet.két csoportra osztod (kérdés válasz.)és a kérdéseket lefordítod,a válaszokat felfordítva hagyod.húzz egy kérdést,és válaszd ki a megfelelő választ,ami szerinted jó.utána nézd meg,hogy jól válaszoltál e.ha igen akkor oké,ha nem tedd vissza a kérdést és a választ és húzz másikat.s így előröl amíg nem megy.ez mindig bevált.ja és teljes csöndben egyedül tanulj.
L/15
szia.
akartam irni ,hogy irj üzit,de ezt más előttem megtette. Mindenesetre ha gondolod írhatsz,én néha a bnőimnek szoktam segíteni tanulásba ,néha msnen-ha nincs jobb dolgom.
irj nyugodtan :)
(én se vagyok valami nagy zseni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!